Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in kalbini bıraktığı sahneye hayranları gözyaşlarını bıraktı!

Demet Özdemir’in kalbini bıraktığı sahneye hayranları gözyaşlarını bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren ünlü oyuncu Demet Özdemir, dizinin 1. sezon finali olan 12. bölümünde çok duygusal bir sahnede rol aldı.

Üniversiteden mezun olduğu anların ekrana getirildiği sahnede Zeynep karakterinin sözleri izleyenlerin yüreklerine işledi. Demet Özdemir de bu sahnedeki oyunculuğu ile büyük takdir aldı.

Ünlü oyuncu,instagram hesabından bu sahneyi takipçileri ile paylaştı ve “Kalbimi bırakıyorum” notuyla da duygularını ifade etti. Ağabeyinin 13 yaşında bakımsızlıktan vefat etmesinin acısını yüreğinde taşıyan Zeynep’in sözleri izleyenlerin içine de işledi.

Ekin Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2020 Mezuniyet töreninde Zeynep’in şu sözleri yüreklere işledi: “Canım abim, çocuk abim sana verdiğim sözü tuttum”… Zeynep’in gözyaşları birçok izleyiciye de gözyaşı döktürdü.

Demet Özdemir hayranları da aynı ünlü oyuncu gibi, kalplerini bu sahnede bıraktı. Birçok takipçisi, “Oyunculuk der susarım” diyerek beğenilerini ifade etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kalbimi bırakıyorum … ❤️

Demet Özdemir (@1demetozdemir)’in paylaştığı bir gönderi ()