Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir’in kelebek sevdası! Nurgül Yeşilçay’dan sürpriz buluşma! Aslıhan Güner’den karavan pozu!

Demet Özdemir’in kelebek sevdası! Nurgül Yeşilçay’dan sürpriz buluşma! Aslıhan Güner’den karavan pozu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Şu sıralar ünlü isimlerin tatil pozlarıyla arz-ı endam ettiği sosyal medya, hayli renkli anlara sahne olmakta.

Sosyal medyayı etkin kullanan ve binlerce, milyonlarca takipçiye ulaşan ünlü isimlerin her yaptıkları, her paylaştıkları konuşulmaya devam ediyor.

En günlük, basit halleriyle bile takipçilerinin ilgiyle izlediği ünlü isimlerden Demet Özdemir ile başlayalım.

Özdemir, son dönemde yanından 3 şeyi ayırmıyor: Stil Danışmanı Rutkay Öziş, program sunucusu Saadet Özsırkıntı ve Kelebekler!

Erkenci Kuş dizisiyle yıldızı parlayan Demet Özdemir,sonrasında bir dram dizisi olan TV’in Doğduğun Ev Kaderindir ile zirvede kalmaya devam ediyor. Oyuncu şu sıralar tatilde. Rutkay Öziş ve Saadet Özsırkıntı ile vakit geçiriyor ve birlikte pozlarını da sık sık paylaşıyor.

Ancak şu sıralar Özdemir’in yanından ayırmadığı daha doğrusu kullanmaya bayıldığı bir instagram’ın kelebek filtresini sık sık kullanan Demet Özdemir, son olarak yanına Rutkay Öziş’i de alarak yaptığı story paylaşımıyla hayranlarını mutlu etti.

Demet Özdemir'in kelebek sevdası! Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz buluşma! Aslıhan Güner'den karavan pozu! 10

Bir diğer dikkat çeken paylaşım ise Nurgül Yeşilçay. Ekranlara en son Gülperi dizisiyle gelen Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda hem sinema, hem tiyatro hem de dizi projeleri olabileceğini söylemişti. Ancak pandemi döneminin ardından oyuncunun yeni sezonda neler yapacağı şimdilik merak konusu.

Bir süre önce Yeşilçay’ın tatilde olduğu, sosyal medyadaki paylaşımlarından görülmüştü. İstanbul’a döndüğünü de yine instgramdan paylaşan Nurgül Yeşilçay’ın yaptığı son paylaşımdaki isim ise dikkat çekti.

Demet Özdemir'in kelebek sevdası! Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz buluşma! Aslıhan Güner'den karavan pozu! 11

Nurgül Yeşilçay’ın Azra Akın ile buluştukları fotoğrafı görenler, ikilinin yeni sezonda aynı işte mi yer alacağı şeklinde sorular sormaya başladı bile!

Bakalım bu sürpriz buluşma bir şeylere mi gebe?

Demet Özdemir'in kelebek sevdası! Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz buluşma! Aslıhan Güner'den karavan pozu! 12

Kuzey Yıldızı dizisinin Yıldız karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kuran Aslıhan Güner, pandemi nedeniyle ara verilen dizi çekimleri için Ordu’ya gitmişti.

Bir kaç bölüm çekilen dizi sezon finali yaptı ama Aslıhan Güner çalışmaya devam ediyor. Güner’in Hanımağanın Gelinleri isimli bir filmde rol aldığı öğrenildi. Ünlü oyuncu şu sıralar tatil yapmak yerine Balıkesir-Ayvalık’ta film çekimlerinde. Fırsat buldukça fotoğraflarını instagram’dan hayranlarıyla paylaşan Aslıhan Güner, günün büyük kısmını geçirdiği karavandan da pozlar vermeye devam ediyor. İşte son paylaşımı:

Demet Özdemir'in kelebek sevdası! Nurgül Yeşilçay'dan sürpriz buluşma! Aslıhan Güner'den karavan pozu! 13