Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi reytinglerde fişek gibi patladı, görenler gözlerine inanamadı!

Yalı Çapkını dizisi reytinglerde fişek gibi patladı, görenler gözlerine inanamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demir’in başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını isimli Star TV dizisinin ilk bölümde elde ettiği ortalama oranlar pek de tatmin edici olmamıştı. Ancak dizinin hikayesi çok dikkat çekti ve ikinci bölümde adeta büyük bir reyting patlaması yaşandı.

Tüm izleyici gruplarından dizinin Star TV’yi birincilik kürsüsüne taşıması ise uzun yıllardır diziler konusunda şanssızlıklar yaşayan kanal yönetimi mutlu etti. Yalı Çapkını dizisi tüm izleyici gruplarında ortalamanın çok üzerinde gerçekleşen reytingleri ile adeta parmak ısırttı.

Dizinin bu büyük sıçramayı tüm izleyici gruplarında sergilemiş olması da oldukça anlamlıydı. Dizi hayranları reytinglere inanamadıklarını belirten yorumlar paylaştı. Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu ile Ferit olarak izlediğimiz Mert Ramazan Demir’in birbirlerine çok uyumlu olmaları, iyi bir enerji yaymaları da bu başarıda büyük pay sahibi olmalarını sağladı.

Çetin Tekindor yine ustalık eseri oyunculuğu ile göz kamaştırırken, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Doğukan Polat, Öznur Serçeler, İrem Altuğ, Hülya Duyar, Cansu Fırıncı gibi oyuncular da iyi performansları ile beğeni topladı.

Genç bir kızın istemediği bir genç adam ile evlendirilmesi konusunu işleyen ve kadın izleyicilerin bazı sahnelere eleştiriler yönelttiği Yalı Çapkını dizisinin çekimleri Gaziantep’te gerçekleştiriliyor. Çekim kalitesi ve hikayenin sunum şekli ile de kaliteli bir yapım olarak ifade edilen Yalı Çapkını dizisi, önümüzdeki haftalarda da benzer reytingler alırsa sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak öne çıkacaktır.

Yalı Çapkını dizisinin 3. yeni bölümü 7 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da Star TV’de yayınlanacak.