Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in milyonları etkileyen sihirli dokunuşları!

Demet Özdemir’in milyonları etkileyen sihirli dokunuşları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların kuşkusuz en başarılı kadın oyuncularının başında Demet Özdemir geliyor… Sadece yer aldığı projelerle elde ettiği başarılar değil, reklam çalışmaları ve sosyal medyada yaptıklarıyla da ünlü oyuncu sürekli gündemde kalmayı başarıyor.

Magazin basınında en çok haberi yapılan isimlerin de başında gelen oyuncu, sosyal medyada ise bir tek gülüşüyle bile 1 milyona yakın beğeni almayı başarıyor… 11 milyona yaklaşan instagram takipçi sayısı ile hızla yükselişini sürdüren Demet Özdemir, hem ülkemizde hem de yurt dışında yakından takip ediliyor.

Demet Özdemir'in milyonları etkileyen sihirli dokunuşları! 8

Sosyal medya hesabını zaman zaman bir moda sayfası gibi kullanan, stiliyle ve pozlarıyla göz dolduran oyuncu, zaman zaman da sıcak mesajlar vererek hayranlarının kalbini çalmasını biliyor.

Demet Özdemir, sosyal medyada bir ajans ile çalışmıyor ve suni paylaşımlar da yapmıyor. Tamamen doğal olması, içinden geldiği gibi paylaşımlar yapması takipçilerinin de dikkatinden kaçmıyor.

Demet Özdemir’in dram projesiyle tv8 ekranında hayranlarına geri dönmesi de önemli bir adım oldu. Dizinin ikinci sezon çekimleri de başladı ve izleyiciler Zeynep ile Mehdi’nin hikayesine yeniden odaklanmak için de sabırsızlıkla yeni bölümlerin başlamasını bekliyor.

Oyuncu son paylaşımında ise “Ne güzel bir gündü … Sevdiklerimle” notuyla mutluluğunu takipçilerinin beğenisine sundu.

Demet Özdemir'in milyonları etkileyen sihirli dokunuşları! 9