Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in seksi pozuna 1 saatte rekor beğeni!

Demet Özdemir’in seksi pozuna 1 saatte rekor beğeni!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, sosyal medyada her geçen gün daha da büyüyen bir hayran kitlesinin sahibi konumunda. Takipçileri ünlü oyuncunun her halini merak ediyor ve her paylaşımına da binlerce beğeni bırakıyor.

Zaman zaman seksi pozlarıyla da göz dolduran oyuncu, instagram’da 12 milyona yaklaşan hayranları ile güçlü bir etkileşim içinde… Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep olarak son haftalarda iyi performanslar ortaya koyan oyuncuya, büyük bir sorumluluk da yüklendi.

Dizideki karakteri üzerinden kadın haklarına yönelik çıkışlar yapan ve Zeynep karakterinin bu noktada kendisi ile daha fazla özdeşleşmeye başladığını ifade eden Demet Özdemir, dizinin bu yönde ilerlemesinden de son derece memnun.

Pandeminin dünya genelinde hızla yayıldığı şu dönemde, oyuncu da mesleği gereği her gün ekip arkadaşları ile yakın temas halinde olmak durumunda. Dizi setlerinde ne kadar önlemler çok yoğun alınıyor olsa da yine de koronavirüsün setleri de vurduğu bir gerçek… Demet Özdemir de bu dönemde dikkatli davranmaya çaba harcadığını belirtmişti.

Sosyal medyada seksi bir pozunu daha yayınlayan oyuncuya sadece paylaşımı yapmasından sonra 1 saat içinde gelen beğeni sayısı 400 binin üzerindeydi. Bu kadar kısa bir sürede bu kadar büyük bir etkileşim herkesin başarabildiği bir şey değil. Ayrıca binlerce yorum da yapıldı. Takipçileri iltifat üstüne iltifatta bulundu.

Demet Özdemir'in seksi pozuna 1 saatte rekor beğeni! 7