Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in unutulmaz dizisindeki minik yıldız büyüdü ve onun elinden ödül aldı! İşte Su Burcu Yazgı Coşkun parıltısı!

Demet Özdemir’in unutulmaz dizisindeki minik yıldız büyüdü ve onun elinden ödül aldı! İşte Su Burcu Yazgı Coşkun parıltısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran Su Burcu Yazgı Coşkun, çok küçük yaşlarda setlere adım attı ve adeta kamera önünde büyüyen genç isimlerden birisi oldu. Altın Kelebek ödül töreninde de çok konuşulacak bir görüntü ortaya çıktı.

2013 yılında Demet Özdemir’in çektiği ilk dizi olan Sana Bir Sır Vereceğim’de Su Burcu Yazgı Coşkun da, çocuk oyuncu olarak dizilere ilk adımını atmıştı. Bu unutulmaz projede birlikte rol alan Demet Özdemir ile Su Burcu Yazgı Coşkun ikilisi yıllar sonra ödül töreninde buluştu.

Demet Özdemir'in unutulmaz dizisindeki minik yıldız büyüdü ve onun elinden ödül aldı! İşte Su Burcu Yazgı Coşkun parıltısı! 9

2013 yılında dizide henüz yeni yeni deneyim sahibi olan Demet Özdemir, minik yaşında setlere adım atan rol arkadaşını ödül verdiği sahnede sevgiyle kucakladı. İkili yıllar öncesinden bu günlere tahmin edemezdi.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteri ile o kadar popüler oldu ki, “Yıldızı Parlayanlar” ödülünü kazanması kimse için şaşırtıcı değildi.

Ancak 2013 yılında dizi serüvenine başlayan 2 oyuncunun aradan geçen yıllar sonra başarılarıyla aynı sahnede bulunması ve Demet Özdemir’in de eski rol arkadaşına ödül vermesi unutulmayacak anlardı.

Demet Özdemir'in unutulmaz dizisindeki minik yıldız büyüdü ve onun elinden ödül aldı! İşte Su Burcu Yazgı Coşkun parıltısı! 10

Kardeşlerim dizisindeki Doruk ile Asiye karakterleri de aynı ödül töreninde ‘en iyi dizi çifti’ olarak ödüllendirildi. Su Burcu Yazgı Coşkun ikinci ödülünü kazanırken, partneri Onur Seyit Yaran da başarısını ödülle taçlandırmış oldu.

Çok heyecanlı olan iki oyuncu da bu yaşta bu noktaya gelmekten dolayı da bir hayli memnundu.

Asiye ve Doruk karakterlerinin uzun süredir sosyal medyada yapılan ‘en popüler dizi çifti’ araştırmasında ilk sırada yer alması da başarılarının önemli bir göstergesi oldu.

Demet Özdemir'in unutulmaz dizisindeki minik yıldız büyüdü ve onun elinden ödül aldı! İşte Su Burcu Yazgı Coşkun parıltısı! 11