Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’ya genç bir oyuncu daha katıldı

Demet Özdemir’in yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda’ya genç bir oyuncu daha katıldı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Disney Plus’ın iddialı projelerinden birisi de Dünyayla Benim Aramda. Türkiye’de pek çok oyuncu, yapımcı ve senarist ile anlaşmalar yapan Disney Plus’ın yayını 14 Haziran’da başlayacak. Şimdiden hem izleyiciler hem de sektöre büyük heyecan getiren platformun dizileri birer birer ortaya çıkmaya başladı.

İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in başrolünde oynadıkları Kaçış dizisi, Disney Plus’ın ilk çekilen dizisi olma ünvanını taşıyor. Dizinin setinden fotoğraflar kısa bir süre önce paylaşıldı. Platformun ilk dizisi olarak da önemli bir yere sahip.

Disney Plus’ın çekimleri başlayan ikinci dizisi ise Dünyayla Benim Aramda oldu. Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’u bir araya getiren dizinin setinden hiç bir bilgi çıkmaması için özel bir çaba harcandığı oyuncuların sosyal medya paylaşımlarındaki dikkatlerinden de anlaşılıyor.

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Pınar Bulut’un yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Hülya Gezer yapıyor. Demet Özdemir, kameralar karşısında diziyle ilgili bilgi veremeyeceğini, yasak olduğunu açık açık dile getirmişti.

Bu durum diziye olan ilgiyi de arttırıyor. Yakın zamanda Dünyayla Benim Aramda dizisine bir genç oyuncunun daha katıldığı öğrenildi. Daha önce 4N1K, Söz ve Aslan Ailem dizilerinde de rol alan başarılı oyuncu Yiğit Batumlu da Dünyayla Benim Aramda dizisinin kadrosunda artık.

Demet Özdemir'in yeni dizisi Dünyayla Benim Aramda'ya genç bir oyuncu daha katıldı 7

1993 doğumlu olan olan genç oyuncu, romantik komedi dizisinde hepsi birbirinden popüler isimlerle bir araya geliyor. Kariyerine Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi ile başlayan oyuncu, mesleğinde emin adımlarla ilerliyor. Yiğit Batumlu, ayrıca tiyatro sahnesini de dizi çalışmalarının yanında devam ettirmekte. Reklam projelerinde de yer alıyor…