Ana sayfa Kim Kimdir? Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım!

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında 3- 7 Haziran tarihleri arasında yani Bayram haftasında ekrana gelen Dengi Dengine dizisinde önemli isimler bulunmakta.

TRT1’in yapımını İstanbul Medya Akademisi ve Medya Fikir Kulübü’nün; yapımcılığını Ogün Şanlıer ile İbrahim Elma’nın üstlendiği mini dizisi Dengi Dengine, 3-7 Haziran tarihleri arasında TRT1 ekranında olacak.

Yönetmen koltuğunu Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’ın paylaştığı senaryosunu ise yine Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı dizi eğlenceli hikayesiyle izleyicilere keyif dolu bir bayram yaşatacak.

Başrollerinde Bora Akkaş, Su Kutlu, Baran Can Eraslan ve Şinasi Yurtsever’in yer aldığı dizide ayrıca usta oyuncu Altan Erkekli ile ünlü şarkıcı Murat Kekilli’de rol almakta.

Peki Dengi Dengine dizisinde kim kimdir?

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 22

Mert: Bora Akkaş’ın hayat vereceği Mert, ağzını yayarak konuşan zengin bir aile çocuğu. Sakarlıklarıyla meşhur olan Mert, “Top-Rock” isimli müzik grubunun da davulcusudur. Bir festivalde sahne almak için iş arayan grup arkadaşlarıyla birlikte kendilerini tahmin edemeyecekleri bir maceranın içinde bulacak ve Ramazan davulcusu olacak.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 23

Seyfi: Bir trafik kazasında oğlu Toprak’ı kaybeden Seyfi’yi ünlü şarkıcı Murat Kekilli canlandıracak. Oğluyla birlikte geçirdiği kazada işitme yetisini de büyük bir ölçüde kaybeden Seyfi, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için Toprak’ın yerine Top-Rock isimli müzik grubunun bir üyesi olacak.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 24

Gökçe: Top-Rock grubunun liderli olan Gökçe, kendini rock müziğe adamış biridir. Su Kutlu’nun hayat vereceği Gökçe’nin odaklandığı tek şey festivale katılmak için hazırlamaları gereken klibe para bulmak. Kendisi ve grubunu bir anda Ramazan davulcusu olarak mahallede bulan Gökçe’yi zor günler beklemektedir.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 25

Cenk: Herkesle arasını iyi tutmaya çalışan grubun suya sabuna dokunmayan üyesi Cenk’i, Baran Can Eraslan canlandıracak. İnsanların dilinden anlayan Cenk, Gökçe’yi idare etme görevini üstlenecek ve mahalleyle grup arasında arabulucu olacak.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 26

Muhtar Sabri: Mahallenin işlerini çözmek için yapamayacağı şey olmaması rağmen mahalleliye bir türlü yaranamayan Muhtar Sabri’ye usta oyuncu Altan Erkekli hayat verecek. Elinde olmadan bir şeyleri yanlış yapan muhtarın, rock grubunu Ramazan davulcusu olarak mahalleye getirmesi de bu yanlışlardan biri olacak.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 27

Niyazi: Muhtarın mahalledeki üç katlı binasını kiralayarak özel bir üniversite açan Niyazi’nin tek amacı paradır. Şinasi Yurtsever’in canlandıracağı Niyazi karakteri para için her şeyi yapar. Tamamen ticari maksatla üniversiteyi yöneten Niyazi, Ramazan davulcusu arayan Muhtar’a öğrencisi Mert’i önerecek ve karşılığında kiraya zam yapmamasını isteyecek.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 28

Naci: Bülent Seyran’ın hayat vereceği Naci mahallenin en enteresan insanıdır. Mahallede çay ocağı işleten Naci, kimseyle tartışmaya girmez, herkesi haklı bulur. Her şeye söyleyecek bir sözü vardır ancak hiçbir zaman kendine ait fikri yoktur.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 29

Fatma: Kocası Veysel’den 5 yaş büyük olan Fatma, herkese sürekli laf sokar, sözünü esirgemez. Benian Dönmez’in hayat vereceği Fatma’nın tek derdi oğlu Mehmet’i evlendirmektedir.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 30

Elif: Ergül Miray Şahin’in canlandırdığı Elif, Kur’an kursu hocasıdır. Mücadeleci bir karakteri olan Elif asla pes etmez.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 31

Mehmet: Babasının fırınını işleten Mehmet, mahallenin kabadayısı gibidir. Mahallede gördüğü yabancılardan hesap soran Mehmet annesinin evlenmesi için kendisine yaptığı baskıya boyun eğmez. Dizide Mehmet’i Musab Ekici canlandıracak.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 32

Mevlüde: Mahallenin en yaşlısı olan Mevlüde’ye başarılı oyuncu Jale Ayanç hayat verecek. Ömrünün son günlerini yaşayan Mevlüde’nin hayattaki tek amacı, öldüğünde mezar taşının yapılması için gereken parayı biriktirmek. İnsanlara karşı hep iyi hisler besleyen Mevlüde, kimseyi kırmamaya çalışır, öğüt verir.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 33

Sevcan: Naci’nın eşi olan Sevcan, sürekli Fatma ile takılır. Kendisinden daha baskın bir karakter olduğu için onun yanında hep ezilir. Sevcan’ın derdi kızı Cemre’yi Mehmet ile evlendirmektedir. Kızının yabancı biriyle evlenmesini istemeyen Sevcan’a, Dilek Çelebi hayat verecek.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 34

Cemre: 20’li yaşlarında olan Cemre akıllı ve zeki bir kızdır. Cemre Polat’ın canlandırdığı karakter babasının ve annesinin aksine güçlü bir karakterdedir. Doğru bildiği şeyi savunur, yanlışa ise müdahale eder. Kendisine aşık olan Mert’e başta karşılık vermese de tanıdıkça fikri değişecektir.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 35

İmam: Ozan Çelik’in hayat vereceği İmam karakteri işine aşık biridir. Muhtarla hep gergin bir iletişimleri vardır. Mahalleli ile hiyerarşik bir ilişkisi olmasa da varmış gibi davranır.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 36

İdris: Çok konuşmayan, ne denilirse onu yapan ve mahalledeki herkesin işine koşan İdris’i Yiğit Ege Yazar canlandıracak. Kimsenin soru sormadığı İdris’in kendi dünyasında kurduğu ve kimsenin bilmediği hayalleri vardır.

Dengi Dengine dizisinde kim kimdir? Karakterleri tanıyalım! 37

Toprak: Seyfi’nin trafik kazasında kaybettiği oğlu. Tek hayali grubun bir festivalde sahne alması olan Toprak’ı Ömer Turan canlandırıyor.