Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal, Teşkilat’ın yeni sezonunda Çağlar Ertuğrul’un yerine gelecek kişiyi açıkladı!

Deniz Baysal, Teşkilat’ın yeni sezonunda Çağlar Ertuğrul’un yerine gelecek kişiyi açıkladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in başarılı dizisi Teşkilat’ın izleyicileri, birkaç hafta önce başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrıldığı haberini duyunca büyük şok geçirmişti. İzleyiciler bu habere inanmakta zorluk çekse de ayrılığın gerçek olduğu resmen açıklandı. Şimdi herkes Çağlar Ertuğrul’un yerine geçecek ismi merak ediyor. Bu sorunun yanıtı başrol oyuncusu Deniz Baysal’dan geldi.

TRT 1’in kış sezonunda pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi kısa süre önce başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ayrılığıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu habere bazı izleyiciler resmi açıklama yapılmasına rağmen inanamamıştı.

Teşkilat’ın bel kemiği olan ve ilk bölümünden bu yana baş karakter Serdar’ı başarıyla canlandıran Çağlar Ertuğrul’un ayrılığından sonra yerine gelecek isim çok merak ediliyor. Aynı akşam Kanal D’de yayınlanan Yargı’yla çok ciddi bir rekabet içinde olan Teşkilat’ın, reytinglerini kaybetmemesi için çok iddialı bir isim bulması gerekiyor.

İzleyici Çağlar Ertuğrul’un yerine gelecek ismi büyük bir heyecanla beklerken büyük haber Deniz Baysal’dan geldi. Başarılı oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımda filtreyle bıyık ve sakal eklediği fotoğrafını paylaştı ve şöyle dedi: “Ben giriyorum arkadaşlar. 3. Sezonda 2 karakteri oynuyorum.” diye yazdı.

Deniz Baysal’ın bu paylaşımına yüzlerce yorum geldi. Yorumlarda izleyiciler Deniz Baysal’ın bu role çok yakışacağını belirtirken başarılı oyuncunun bu rolün de üstesinden gelebileceğine dikkat çektiler.

TRT 1’in pazar akşamları izleyiciyle buluşan başarılı dizisi Teşkilat’ın, birkaç hafta önceki sezon finali bölümüne büyük patlama damgasını vurmuştu. Sezon finalindeki patlama sahnesi dizinin baş karakteri Serdar’ı canlandıran başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un ölüp ölmediği konusunda büyük merak uyandırmıştı. Bunun üzerine Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı konuşulmuştu. Hatta ilk sezon finalinden sonra da oyuncunun diziden memnun olmadığını ve ayrılacağı iddiası ortaya atılmıştı.