Ana sayfa Sosyal Medya Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’in bakın hangi özelliklerine vurulmuş!..

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’in bakın hangi özelliklerine vurulmuş!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç çifti 26 Ağustos’ta nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Aşklarıyla magazin basınının gündeminden düşmeyen çiftin nişanı da günlerce konuşulmuştu.

YouTube’da yayınlanan Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına konuk olan Oğuzhan Koç, evlilik hazırlığı yaptığı sevgilisi Demet Özdemir’e olan aşkı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Demet çok gerçek biri, tanıdığım en gerçek, en enerjik, en pozitif insan olabilir” sözleriyle dikkat çeken Oğuzhan Koç, “Aşkın beni yendiği çok ortada. Her şeyiyle. Albümün adı da ‘Aşk Beni Yendi’. Kalpten ruhtan öyle geldi. Bence birini çok sevmek insanı çok daha üretken hale getiriyor. Hakikaten birine aşkla bağlıysan o sana oturtup şarkılar yazdırıyor. Ben de bunun pozitif yansımalarını çok daha fazla görüyorum” şeklinde konuştu.

Oğuzhan Koç Demet Özdemir'in bakın hangi özelliklerine vurulmuş!.. 33

Oğuzhan Koç, ‘Çok Güzel Hareketler’de o skeçleri yazan, orada oynayan eğlenceli adamım ama evet, mum ışığının başında gitarla o şarkıyı söylemeye bayılan da benim” açıklamasıyla da romantik bir insan olduğunu belirtti.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un hayranlarının merakla beklediği düğün 26 Ağustos’ta İstanbul’da gerçekleşecek. Düğüne sayılı günler kala Demet Özdemir’in tercih edeceği gelinlik modeli de merak ediliyor.

Oğuzhan Koç’un ilişkisi ve özel hayatıyla ilgili açıklamalarının tamamını aşağıda dinleyebilirsiniz;