Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal’ın pozitif enerjisi çevresine iyi geliyor!

Deniz Baysal’ın pozitif enerjisi çevresine iyi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2011 yılında Derin Sular isimli dizi ile kariyerine başlayan Deniz Baysal, asıl çıkışını ise 2014-2015 sezonunda Kaçak Gelinler dizisindeki Kainat Gençer karakteri ile yapmıştı.Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Hazan karakteri ise oyuncu adına adeta altın vuruş oldu.

Hazan karakteri ile birlikte hem Türkiye’de hem de yurt dışında geniş kitleler tarafından sevildi. Deniz Baysal, daha sonra Söz dizisinde yer aldı ve yükselişini sürdürdü. 2020 yılına Hizmetçiler dizisinde Ela karakteri ile başladı. Ancak dizi 3 bölüm yayınlandıktan sonra koronavirüs salgını nedeniyle çekimler durduruldu. İş yaşamında üst üste başarılar elde eden oyuncu, adından çok söz ettiriyor.

Deniz Baysal'ın pozitif enerjisi çevresine iyi geliyor! 8

Sosyal medyada geniş kitleler tarafından takip edilen Deniz Baysal’ın instagram hesabı 3.5 milyon kişiyi geçti. Sosyal medya yükselişinde yurt dışındaki hayranlarının da önemli bir etkisi var.

Sadece oyunculuğu ile değil, özel yaşamıyla da dikkat çeken Deniz Baysal, her yaptığı takip edilen isimler arasında… Hayranlarının saç stilinden giyimine kadar yakından izlediği oyuncu, sade ama şık bir stile sahip. Oyuncunun takipçilerini asıl etkileyen yönü ise pozitif yapısı… Her paylaşımında, sosyal ortamlarda eğlenceli ve sempatik kişiliğini sergileyen Deniz Baysal, çevresine pozitif enerji saçıyor.

2019 yılı Eylül ayında Barış Yurtçu ile evlendikten sonra hayatı bir rutin içinde yaşayan Deniz Baysal, rol model alınan kadın oyunculardan birisi konumunda.

Deniz Baysal'ın pozitif enerjisi çevresine iyi geliyor! 9