Ana sayfa Kadın Haberleri Biran Damla Yılmaz’a çiftlik hayatı çok iyi geldi!

Biran Damla Yılmaz’a çiftlik hayatı çok iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, Yalova’da kaldığı çiflikte doğa ile içi içe bir hayat yaşıyor… Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayının ortalarından bu yana Baraj dizisinin setinde çekimler yapılmıyor.

2020 yılına Baraj dizisi ile çok iyi başlayan oyuncu, sadece 2 bölüm yayınlanmasına rağmen izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.Canlandırdığı Nehir karakteri ile uzun süre devam edebilecek bir role kavuşan Biran Damla Yılmaz, koronavirüs salgını sonrasında hızlı bir kariyer yükselişi sergileyecektir. Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül karakteri ile sevilen oyuncu, Baraj dizisi sayesinde önümüzdeki yıllarda daha çok konuşulacaktır.

Biran Damla Yılmaz'a çiftlik hayatı çok iyi geldi! 9

Instagram hesabından çiftlik hayatından manzaralar paylaşan oyuncu, çiftlik hayvanları ile ve yeşillikler içinde günler yaşıyor. Koronavirüs salgınının enerjisini ve moralini yükselten bir ara olduğu kesin. Biran Damla Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da dinlendiğini gösterdi. Oyuncu, Baraj dizisi için ilk bölümlerde yoğun bir emek harcamış ve bir hayli de yorulmuştu.

Biran Damla Yılmaz'a çiftlik hayatı çok iyi geldi! 10

Yılmaz’ın takipçileri ile dizinin ne zaman ekrana döneceğini merakla ve heyecanla bekliyor. Henüz bir gelişme olmadığını da belirtelim.

Biran Damla Yılmaz, bugün yaptığı paylaşım ile de pozitif enerjisini sergiledi. İşte o paylaşım:

Bugün güzel bir enerjiyle uyandım. Biraz çiçeklerimle ilgilendim. Biraz da yürüyüş yaptım. Ne kadar da meraklıymışız bize emanet edilen bu doğaya hıyanet etmeye. Bu bize güzel bir ders oldu bence. Sizde böyle mi düşünüyorsunuz? Yada derslerimizi çıkardık mı gerçekten. Bu dönemden sonra daha saygılı daha sevgi dolu daha anlayışlı bireyler olmamız ve sahip olduğumuz her şeyin kıymetini bilmemiz dileğiyle. Sevgiyle kalın.

Biran Damla Yılmaz'a çiftlik hayatı çok iyi geldi! 11