Ana sayfa Dizi Fragmanları Ne Gemiler Yaktım ikinci bölümde reyting sınavı verecek!

Ne Gemiler Yaktım ikinci bölümde reyting sınavı verecek!

tarafından ker_def

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan Ay Yapım’ın Show TV’de ekranlara gelen dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım’ dizisinin ilk bölümde elde ettiği düşük reytingler şaşırtmıştı.

İyi bir hikayesi bulunan ve kadın izleyicileri kendisine çekmesi beklenen dizinin ikinci bölümde daha iyi reytingler elde etmesi umudu bulunuyor. Özellikle de başrolde yer alan Devrim Özkan ile Deniz Baysal hayranlarının diziye daha yoğun bir destek sunması beklentisi var.

Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil’in de başrolünde yer aldığı dizinin ikinci bölümde elde edeceği reytingler gelecek haftalarda projenin nasıl bir şekilde ilerleyeceği konusunda büyük önem taşıyor.

Düşük reytingler ile ekran ömrüne başlayan ama sonrasında reytinglerini artıran birçok yapım olduğu gibi, bunu başaramayıp da erken final yapmak zorunda olan yapımların da bulunduğu bir dizi ortamı yaşanıyor.

Ne Gemiler Yaktım dizisinin iki kadının hikayesini anlatması nedeniyle daha avantajlı olduğu değerlendirmeleri de yapılıyor.

Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin reyting sonuçları merakla takip edilecek.

Ne Gemiler Yaktım’ın 2. bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Rutkay’dan duyduklarıyla kafası karışan Yasemin, Fidan’a mı yoksa Rutkay’a mı inanması gerektiğini bilemez. Fidan gerçekten Neriman’ı öldürmüş olabilir mi sorusuyla evine dönen Yasemin; Fidan ve Zeynep’i evde bulamayınca sokak sokak gezerek onları aramaya çıkar. Fidan’la Zeynep’i bir parkta bulan Yasemin, onları eve geri götürür.

İki kadının yolları tekrar birleşir. Rutkay ise onların peşini bırakmaz ve Tevfik’in evine giderek korku dolu anlar yaşatır. Halil’in izini süren Toprak, Nazarlık Esnaf Lokantası’nın etrafında dolaşırken Yasemin’le tanışır. Rutkay, Fidan ve Zeynep’in konağa dönmesi için elindeki kozu kullanacaktır.

“Ne Gemiler Yaktım” yeni bölümüyle 11 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de!