Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Bulutsuz’a darp olayında Ozan Güven, tehdit edildiğini açıkladı!

Deniz Bulutsuz’a darp olayında Ozan Güven, tehdit edildiğini açıkladı!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in bir süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz’u 13 Haziran günü Levent’teki evinde darp ettiği ile ilgili konu gündemden düşmüyor. Deniz Bulutsuz’un açıklamaları, yaşadıklarına verilen desteğin yanı sıra Ozan Güven bugüne kadar hiç konuşmadı.

Magazin gündeminde ise Deniz Bulutsuz ve onun yanında duran birçok kişinin açıklamaları yer aldı. Ozan Güven ise ilk kez konu hakkında açıklamada bulundu. Ancak bu açıklama İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na verilen şikayet dilekçesiydi…

Ozan Güven’in; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunduğu dilekçede şu ifadelere yer verildi:

“Deniz Bulutsuz, Ozan Güven’i ‘Sen benden ayrılıyorsun, ben de seni rezil edeceğim’ diyerek tehdit etmiştir. Müvekkilimiz olay gecesi yaşadıklarını ve evde saldırıya uğramasını hâlâ atlatamamıştır. Fiziken ve ruhen travma yaşamıştır. Bulutsuz müvekkilimize gerçek dışı açıklamalarla kariyerini bitirme tehdidinde bulunmuştur.”

Deniz Bulutsuz'a darp olayında Ozan Güven, tehdit edildiğini açıkladı! 8

Ozan Güven, şiddet gördüğünü iddia ettği fotoğrafları da mahkemeye sundu.Deniz Bulutsuz hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı çıktı.

Güven, şiddet gördüğüne ilişkin fotoğrafları da mahkemeye sundu. Güven’den şikâyetçi olan Bulutsuz, şiddet gördüğüne dair fotoğrafları da savcılığa delil olarak sundu.

Mahkeme, Ozan Güven’in 2 ay süreyle mağdura yönelik şiddet tehdidi, hakaret ve aşağılamayı içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, ayrıca iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi ve bulunduğu konuta yaklaşmamasına karar verdi

Deniz Bulutsuz, sosyal medya hesabından aşağıdaki mesajla olaya ilişkin açıklama yapmıştı:

“13.06.2020 Cumartesi sabaha karşı kamuoyunca bilinen bir ilişki yaşadığım Ozan Muharrem Güven tarafından, kendi evinde bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım. Şiddet gördüğüm sırada evden çıkmama izin vermeyerek canıma kasteden, fiziksel ve duygusal şiddetin sorumlusu olan Güven’e karşı hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağım. Kadına şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyecek bir suç olduğu bir toplumda, ruh sağlığımı ancak psikolojik destek alarak koruyabildiğim bu hukuki süreç boyunca şimdiye kadar koruduğum sessizliğime ve mahremiyetime saygı duyulmasını rica ediyorum.”

Deniz Bulutsuz'a darp olayında Ozan Güven, tehdit edildiğini açıkladı! 9

Demet Özdemir ve Hazal Kaya’nın sosyal medya hesaplarından Deniz Bulutsuz’a destek vermeleri de dikkat çekiciydi… Hazal Kaya, “Ne yazacağımı bilemiyorum. 1 saatten fazla fiziksel ve duygusal şiddet uygulamak nedir aklım almıyor. Umarım çabucak iyileşirsin Deniz. Çok üzgünüm” notunu paylaştı.

Demet Özdemir’in instagram hesabından yaptığı açıklamanın metni şöyle:

“Can dostumuz Deniz Bulutsuz’un Ozan Güven tarafından canına kasteden düzeyde gördüğü bu şiddet için ne söylemek, nasıl konuşmak gerekir inanın bilmiyoruz. Söylemek istediğimiz binlerce söz varken kelimeler yetersiz kalıyor, kalbimiz sıkışıyor. Bu nasıl bir vicdan, nasıl bir insanlıktır!

Bizler bu kötü günleri elimizden geldiği her an Deniz ve ailesinin yanında, ona destek olarak geçirmeye çalışıyoruz.Fakat o gece yaşadıklarını, gördüklerini onun aklından çıkarmanın, anne ve babasının gözlerinde gördüğümüz üzüntü ve korkuyu yok etmenin hiçbir yolu yok.

Hiç bir kadına böyle bir şey yaşatmanın bir affı olamaz, bu kabul edilemez.

Lütfen haberleri okuyanlar ve kırıcı yorumlarda bulunanlar bir kez olsun Deniz ve değerli ailesi için ellerini vicdanlarına koysunlar. Deniz’in yayında olan, bu süreçte desteğini esirgemeyen tüm dostlarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz.

Soruşturma sürecinin başladığı olayda Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur. Hak eden kişi cezasını alacaktır.

Her zaman yayındayız ve seni çok seviyoruz güzel ve temiz kalpli arkadaşım Deniz Bulutsuz.”