Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi bitti mi yoksa devam mı edecek?

Savaşçı dizisi bitti mi yoksa devam mı edecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni sezonda birçok dizisi bulunuyor. Yaz ekranında başlayan Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı’nın yanı sıra geçtiğimiz sezondan kalma dizileri de düşünüldüğü zaman ortaya ilginç bir tablo çıkıyor.

Baraj, Yasak Elma, Öğretmen, Mucize Doktor, Zümrüdüanka ve Savaşçı dizileri hali hazırda kanalın programında bulunuyor. Bir Annenin Günahı isimli diziye başlanmıştı, ancak pandemi nedeniyle ara verildi. Bu dizinin final yapabileceği söyleniyordu ancak doğdu değil.

Beren Gökyıldız’ın başrolünde yer aldığı yetimhane dizisi için de Fox TV’de bir hazırlık yapılıyor. Şu ana kadar bu yazıda 10 adet Fox TV dizisi saydık. Haftanın 7 günü var ve şimdiden kanalın 3 dizisi boşa çıkıyor. Haber öncesi mi yayınlanır, yoksa bir akşam iki dizi peş peşe mi verilir bilinmez… Ancak Fox TV’de bir dizi enflasyonu yaşanıyor.

İşte bu durum da bazı söylentileri beraberinde getiriyor. Savaşçı dizisinin 5. sezonunun olmayacağı, dizinin final yapacağı iddiası sosyal medyada dolaşıyor.Ancak bu iddia doğru değil.

Bir Annenin Günahı dizisinin çekimlerinin de Temmuz – Ağustos aylarında başlaması başlaması bekleniyordu. Gazeteci Birsen Altuntaş, aldığı kulis bilgisini twitter hesabından paylaştı. Bir Annenin Günahı isimli dizinin iptal edildiği iddiaları var.

Limon Film imzalı Savaşçı dizisinin ise çekimlerine devam edileceği ve 5. sezonda da ekranda yer alacağı belirtiliyor.

Savaşçı dizisi bitti mi yoksa devam mı edecek? 7