Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Çakır’ın yeni dizi heyecanı! Şevval Sam’ın annesi ve oğluyla mutluluk pozu! Demet Özdemir’in sette yanından ayırmadığı ortağı!

Deniz Çakır’ın yeni dizi heyecanı! Şevval Sam’ın annesi ve oğluyla mutluluk pozu! Demet Özdemir’in sette yanından ayırmadığı ortağı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç ünlü kadın oyuncunun sosyal medyada yaptığı ve hayranlarının da dikkatini çeken paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Deniz Çakır var. Ünlü Oyuncu ekrana son olarak Vurgun dizisiyle gelmişti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden beklenmeyen ayrılığının ardından Fox’ta yayınlanan ama ömrü kısa süren Vurgun dizisinde oynamıştı.

Erkan Petekkaya ile kamera karşısına geçen Deniz Çakır, 6 bölüm sonra final yapan dizinin ardından 2019 Mart ayından beri ekranda yok! Neredeyse iki yıldır setlerden uzak olan oyuncu, bu süreçte tiyatroya yoğunlaşmıştı ama pandemi ile birlikte sahneye de çıkamadı.

Şimdilerde ise yine Fox TV’de ekrana gelecek olan ve yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmenliğinin usta isim Ömür Atay’ın yaptığı Masumiyet dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizi, önce Yaşı 19 olarak anıldı ama daha sonra Masumiyet olarak değiştirildi. Deniz Çakır, başrolü Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ ile paylaşacak. Dizinin afişleri de yayınlandı. Oyuncunun saçlarını kısa kestirerek kahkül bıraktığı da görülüyor son paylaşımında.

Deniz Çakır, afişi instagram sayfasında yayınlayarak hem yeni dizi heyecanını paylaştı hem de takipçilerine güzel bir sürpriz yaptı.

Çakır dizide, evli ve iki çocuk annesi Bahar’ı oynayacak. Kızı Ela’yı ise İlayda Alişan oynuyor.

Deniz Çakır'ın yeni dizi heyecanı! Şevval Sam'ın annesi ve oğluyla mutluluk pozu! Demet Özdemir'in sette yanından ayırmadığı ortağı! 9

Bir diğer dikkat çeken paylaşım ise Şevval Sam’dan geldi. Oyuncu, şu sıralar Fox TV’nin Yasak Elma dizisinde oynadığı Ender karakteri ile gündemde. Başarılı oyunculuğuyla çok farklı bir karaktere hayat veren Şevval Sam, dizideki Ender’den çok farklı olarak samimi ve doğal halleri ile hayranlarının sevgisini kazanmış durumda.

Oyuncu, annesi Leman Sam ve ilk kez Sadakatsiz dizisiyle oyunculuk yapmaya başlayan oğlu Tarık Emir Tekin ile sıcacık bir aile pozu paylaştı.

Deniz Çakır'ın yeni dizi heyecanı! Şevval Sam'ın annesi ve oğluyla mutluluk pozu! Demet Özdemir'in sette yanından ayırmadığı ortağı! 10

Tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle gündemden düşmeyen Demet Özdemir, sosyal medyadan da takipçilerine sık sık paylaşımlar yapıyor. Oyuncu, kamera arkasından pozlarıyla da sosyal medyada yer almakta. Son olarak yaptığı paylaşımlardan birinde ise set ortamının zorluğunu gösterdi aslında.

Oyuncu, soğuk havalarla birlikte daha da zorlaşan sette yanından ayırmadığı elektrikli soba için “set ortağım” notunu düşmüş paylaşımında…

Deniz Çakır'ın yeni dizi heyecanı! Şevval Sam'ın annesi ve oğluyla mutluluk pozu! Demet Özdemir'in sette yanından ayırmadığı ortağı! 11