Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni karakterler geldi, Yasak Elma dizisi tam bir yol ayırımında!

Yeni karakterler geldi, Yasak Elma dizisi tam bir yol ayırımında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Yasak Elma dizisinin 25 Ocak Pazartesi günü 95. yeni bölümü izleyicilerle buluşacak. Önceki hafta yapıma Cansu karakteri ile katılan Nilperi Şahinkaya’nın ardından, bu hafta da yeni bir isim daha izleyicilerle buluşacak.

Yıldız, Şahika ve Ender’in cezaevi arkadaşı olan Nurgül karakterine Çiğdem Sakarya hayat verecek. Cansu’nun gelmesi ile birlikte ortalık iyice karışmıştı. Nurgül’ün de ondan aşağı kalır bir yanı olmayacak. Bu iki karakter ile birlikte Yasak Elma dizisinin bir hayli hareketleneceği de görülüyor.

Yeni karakterler geldi, Yasak Elma dizisi tam bir yol ayırımında! 6

4. sezonda ilgiyi yukarıda tutmak için elinden geleni yapan dizi ekibi, senaryoyu her hafta detaylarla doldurarak, izleyicileri ekranda tutmak için büyük çaba sarf ediyor… Yasak Elma’nın 95.bölümünde Yıldız ile Çağatay’ın ise yol ayırımında olduğunu göreceksiniz.

Çağatay ve Yıldız gerginliği artarak devam ederken, Yıldız bir yol ayrımına girdiklerinin farkındadır.

Ender ve Şahika, Hasan Ali’yi devirme planları yaparlar. Ancak Yıldız, Şahika ve Ender’in cezaevi arkadaşları Nurgül’ün çıkıp gelmesi herkesi etkiler.

Cansu ise Yıldız ve Çağatay arasındaki soğukluğu kendi lehine kullanacaktır. Yıldız’ın Feride hanıma aldığı hediye meselesi de izleyicileri çok güldürecek. Videoda bulabilirsiniz.

Yasak Elma dizisinin 95.yeni bölümü 25 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünden yeni fragman da yayınlandı. İşte yeni görüntüler: