Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci de o diziyi merakla bekliyor!

Özge Özpirinçci de o diziyi merakla bekliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kadın dizisiyle gelen Özge Özpirinçci, şu sıralar yeni dizisinin hazırlığında. Oyuncu, bir süredir sevgilisi Burak Yamantürk ile Bodrum’daydı. Ancak Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Netflix’in kod adı Bir Denizaltı Hikayesi olan dizisi için kamera karşısına geçecek ve bu nedenle İstanbul’a döndü.

Özpirinçci, geçtiğimiz yıl yaz ayında Biz Böyleyiz isimli bir sinema filminde rol almıştı. Dizide birlikte kamera karşısına geçtiği isimlerden birisi de Engin Öztürk’tü. Öztürk, şu sıralar tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynuyor ama bir başka projeyle de anılmakta.

Engin Öztürk, 8 bölümlük mini bir dizi olan ve Netflix’te yayınlanacak 50 m2 isimli bir projede Aybüke Pusat ile başrolde yer aldı. Çekimleri biten dizi, yakında yayınlanacak. İddialı projenin afişleri ise sokakları süslemeye başladı.

Özge Özpirinçci de o diziyi merakla bekliyor! 8

Öztürk’ün pek çok oyuncu arkadaşı sokakta gördüğü afişi fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından paylaşıyor ve Öztürk’e destek veriyorlar. Bu isimler arasında Özge Özpirinçci de vardı.

Oyuncu, meslektaşının yeni dizisinin afişini instagram hesabından paylaşarak merakla bekleyenler için ‘çok az kaldı’ notuyla paylaştı.

Kendisinin de pek çok izleyici gibi 50 m2 dizisini heyecanla beklediğini de paylaşımıyla göstermiş oldu. Meslektaşı ve arkadaşı Engin Öztürk’e destek veren oyuncu, paylaşımına Öztürk ile birlikte Aybüke Pusat’ı da etiketledi.

İşte o paylaşım…

Özge Özpirinçci de o diziyi merakla bekliyor! 9

BKM’nin yapımcılığını üstlendiği dizi, Burak Aksak’ın hem kaleme aldığı, hem de Selçuk Aydemir ile birlikte yönettiği  kara komedi türünde. Öztürk ve Pusat’ın yanı sıra Kürşat Alnıaçık, Cengiz Bozkurt, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç da dizide yer alıyor.