Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Çakır’ın yeni dizisi Şahmeran başlamadan dikkat çeken değişiklik!

Deniz Çakır’ın yeni dizisi Şahmeran başlamadan dikkat çeken değişiklik!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tartışmalı bir şekilde ayrılmıştı.

Çakır’ın aniden diziden ayrılışı sonrası izleyici Meryem karakterini oynayan oyuncunun 4. sezondaki bu gidişini kabullenemedi.

Ancak geri dönüşü olmayan bu karar sonrasında Çakır, başka dizilerde rol almaya başladı. Hala Eşkıya Dünya’nın Meryem’i olarak pek çok kişinin hafızasında kazılı kalan oyuncu, bambaşka karakterlerle yolunda yürümeye devam ediyor.

Deniz Çakır, verdiği kısa bir aranın ardından Vurgun dizisiyle ekranlara gelmişti. Ancak dizinin ekran ömrünün kısa olmasıyla birlikte tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, şu sıralarda yeni sezon öncesi tatil yapıyor. Zira yeni sezonda iddialı bir proje ile dönmeye hazırlanıyor.

Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre ünlü oyuncu yeni bir dizi anlaşması yaptı.

İrfan Şahin’in patronu olduğu 1441 Productions, Şahmeran isimli bir dizide rol alacak.

Hikayesini Erkan Birgören’in yazdığı dizi için Deniz Çakır ile el sıkışıldığı konuşulmakta.

Ancak dizi başlamadan gündeme gelen bir başka iddialı isim ile ilgili başka bir gelişme yaşandı.

Deniz Çakır'ın yeni dizisi Şahmeran başlamadan dikkat çeken değişiklik! 7

Dizinin yönetmenliğini, de Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne ve Kara Sevda gibi başarılı işlere de imzasını atan Hilal Saral’ın yapacağı bilgileri medyaya yansımıştı.

Fakat Hilal Saral’ın bir başka diziyi tercih ettiği konuşuluyor. Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadaki paylaşımına göre Hilal Saral, Nurgül Yeşilçay’ın oynayacağı ve Zülfü Livaneli’nin kısa bir hikayesinden esinlenerek yazılan Kefaret dizisinin yönetmenliği için anlaştı.

Bu gelişmeler ışığında şimdi Deniz Çakır’ın oynayacağı projenin yönetmenliğini kimin üstleneceği merak konusu.

Gelişmeleri biz de sizlerle paylaşacağız…