Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrolündeki Adım Farah dizisini kurtarmak için her yol deneniyor!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrolündeki Adım Farah dizisini kurtarmak için her yol deneniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk başladığı günden bu yana hem oyuncu kadrosu hem de hikayesinin gücü karşısında elde ettiği reytinglerin düşük kalması ile talihsizlikler yaşayan bir Adım Farah gerçeği yaşanıyor.

Yurt dışında çok ilgi çeken, yabancı dizi hayranlarının sosyal medyada büyük etkileşimler oluşturmasıyla bilinen Adım Farah dizisinde Demet Özdemir ile Engin Akyürek işbirliğine de sosyal medyada destek çok büyük.

Adım Farah son dönemde sosyal medyada en çok öne çıkan dizi projesi olurken, Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisi de yine sosyal platformlarda en çok konuşulan oyuncular olarak dikkatlerden kaçmıyor.

Bu kadar yoğun bir desteğe rağmen ikinci sezonda reytingler konusunda ciddi sorunlar yaşadığını da gözlemlemekte olduğumuz diziye yerli izleyiciler tarafından yeterince ilgi gösterilmediğini de söylemek lazım.

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolündeki Adım Farah dizisini kurtarmak için her yol deneniyor! 7

Yabancı dizi hayranları da Adım Farah dizisine Türkiye’deki izleyicilerin neden yeterince ilgi göstermediğini merak ediyor. Dizinin son şanslarını kullanmakta olduğunu da gelen haberlerden anlayabilirsiniz.

Ortalamanın altında gelen reytingleri düzeltmek için yapılabilecek en önemli şey senaryo konusunda yeni bir yaklaşım geliştirmek. İşte bu nedenle de senaryo ekibinde bir değişim yaşandı.

Cenk Boğatur, Cem Görgeç ve Deniz Dargı’nın şimdiye kadar yazdığı Adım Farah dizisini 19. bölümden itibaren başka bir senaryo grubu devralmış olacak. Dizinin 19. bölümle birlikte yeni döneminin hikayesini yazanlar Toprak Karaoğlu ile Seda Çalışır Karaoğlu oldu. İçerde, Ramo ve Evlilik Hakkında Her Şey gibi dikkat çeken dizileri de yazan ikili, en azından 26 bölüme kadar devam etmesi beklenen Adım Farah dizisini ayakta tutmak için çaba harcayacak.

Yurt dışı satışları nedeniyle 26. bölüme kadar devam etmesi beklense de Adım Farah dizisi konusunda Fox TV’nin reytinglerde iyi bir yükseliş beklediğini hatırlatmak gerekiyor.

Rusya’da da izleyicilerle buluşacağı ortaya çıkan Adım Farah dizisine özellikle Latin Amerika ülkelerinden de yoğun bir ilgi olduğunun haberleri geliyor. MIPCOM fuarında Türk dizileri arasında en çok ilgi çeken yapımlardan birisi olan Adım Farah’ın yeni senaryo grubunun hikayeyi nasıl bir noktaya taşıyacağı da izleyicilerin merakını süslemeye başladı.