Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz çok hasta, Rahmet perişan durumda! Bizim Hikaye dizisinde kötü sürpriz!

Deniz çok hasta, Rahmet perişan durumda! Bizim Hikaye dizisinde kötü sürpriz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Bizim Hikaye dizisinin bu akşam yayınlanacak 52. bölüm 3. tanıtımında Deniz’in hasta olduğu ortaya çıktı.

Başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın oynadıkları dizide Derin, ablasının günlerdir yemek yemediği ve ilaçlarını almadığı, yataktan kalkmadığını anlatıyor Rahmet’e.

Bunu duyan Rahmet, telaşla Deniz’in yanına gidiyor ve onun direnmesi için çabalıyor. Tanıtımın sonunda Deniz’in Rahmet’in yanına geldiği görülüyor ancak bu sahne rüya sahnesi mi yoksa Deniz gerçekten iyileşip geliyor mu tam olarak anlaşılmıyor.

Deniz çok hasta, Rahmet perişan durumda! Bizim Hikaye dizisinde kötü sürpriz! 7

İşte yeni bölüm özeti:

Barış, Filiz’i Nihal’in kurduğu tuzaktan kurtarmaya çalışırken yalnız değildir. Bütün Elibol’lar Filiz için Barış’ın yanında bir araya gelirler. Elbirliğiyle Nihal’i alt etmeye çalışırlarken beklenmedik bir yerden gelen yardım tüm dengeleri değiştirir.

Ancak Barış’ın aileden gizlediği bambaşka bir gündemi daha vardır ve çabaları tüm itirazlara rağmen sonuç verir. Barış ve Filiz hayatlarının en mutlu gününü yaşarlarken, kaderin onlar için neler hazırladığından habersizdirler. Tam kazandıklarını düşündükleri anda, Nihal’in yaptığı bir hamle büyük bir felakete neden olacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Barış, Filiz’i Nihal’in kurduğu tuzaktan kurtarmaya çalışırken yalnız değildir. Bütün Elibol’lar Filiz için Barış’ın yanında bir araya gelirler. Elbirliğiyle Nihal’i alt etmeye çalışırlarken beklenmedik bir yerden gelen yardım tüm dengeleri değiştirir. Ancak Barış’ın aileden gizlediği bambaşka bir gündemi daha vardır ve çabaları tüm itirazlara rağmen sonuç verir. Barış ve Filiz hayatlarının en mutlu gününü yaşarlarken, kaderin onlar için neler hazırladığından habersizdirler. Tam kazandıklarını düşündükleri anda, Nihal’in yaptığı bir hamle büyük bir felakete neden olacaktır.