Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisini heyecanla bekleyenlere Star TV’den kötü haber!

Yalı Çapkını dizisini heyecanla bekleyenlere Star TV’den kötü haber!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasını heyecanla bekleyecek izleyicilere Star TV’den kötü bir haber var.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Türkiye’nin Doğu bölgelerinde 10 farklı ili kapsayan deprem felaketi, tüm yakıcı gerçekleri ile milyonları yaraladı. Hem deprem bölgesinde yaşamını yitiren vatandaşlarımızın acısı çok taze hem yaralananların tedavisi sürüyor hem de afet nedeniyle sokakta kalmak zorunda kalan insanlarımız büyük çaresizlik yaşıyor.

Ayrıca deprem bölgesinde hala kurtarılmayı bekleyenlerin de olduğu acı gerçekleri yaşadığımız bir dönemde Star TV de yayın akışında değişiklik yaptı. Kanal yönetiminden yapılan duyuruda bu hafta için dizilerin yayınlanmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Deprem öncelikli yayınların yapılacağı Star TV’nin bu sezona damgasını vuran Yalı Çapkını dizisi de Cuma akşamı ekrandaki yerini alamayacak.

Pazartesi akşamı Ömer, Salı akşamı Gecenin Ucunda dizilerinin yeni bölümü yayınlanmadı. Çarşamba günü Çöp Adam dizisi yine ekranda olmayacak. Cuma güne de Yalı Çapkını dizisini merakla bekleyenler için yayın akışında yeni bölüm olmadığını belirtelim.

Star TV’den yapılan duyuruda da Cuma günü dahil NTV ile ortak deprem felaketi ile ilgili yayınlar yapılacağı, hafta sonu ise haberler ve sinema ile ekranın doldurulacağı bilgisi bulunuyor.

Yalı Çapkını ve diğer dizilerin hayranları Star TV’nin bir sonraki hafta nasıl bir planlama yapacağını da merak ediyor. Deprem felaketinin büyük olması nedeniyle gelecek hafta da dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmama ihtimalinin olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.