Ana sayfa Sosyal Medya Sanki Yalı Çapkını dizisi seti değil, dikkat yüksek voltaj!

Sanki Yalı Çapkını dizisi seti değil, dikkat yüksek voltaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisi bu sezonun en başarılı yapımı olunca, hikayede yer alan birçok detay da sosyal medyada gündem oluyor. Son dönemde de izleyicilerin en çok eleştiridiği karakteri canlandıran Buçe Buse Kahraman bu durumda popülerliğini artırarak çıktı.

Pelin karakteri ile izlediğimiz oyuncu, Ferit ve Seyran karakterlerinin arasına girdiği ve senaristin de bu karakteri fazlasıyla öne çıkarttığı için izleyicilerden büyük tepki olan bir isim haline geldi.

Onedio’nun youtube kanalında hayranlardan gelen soruları yanıtlayan oyuncu, dizinin setinde enerjinin çok yüksek olduğunu anlatmak için ilginç bir ifade kullandı.

Sanki Yalı Çapkını dizisi seti değil, dikkat yüksek voltaj! 8

Bir izleyicinin, “Yalı Çapkını set girişine bir yazı ya da görsel asabilecek olsan, bu ne olurdu?” şeklindeki sorusunu şu sözlerle yanıtladı:

“Dikkat, yüksek voltaj gibi bir şey olabilirdi. Çünkü burada elektrik yüksek.”

Oyuncu bu sözleri ile sette çok yoğun ve enerjisi yüksek bir ortam bulunduğunu anlatıyor. Yalı Çapkını dizisinin milyonların ilgisini çekmesi ile birlikte artık her detay daha da çok önemsenmeye başlandı. Sette neler olduğunu da izleyiciler merak ediyor.

Yalı Çapkını dizi setinde herkesin birbiri ile çok iyi anlaştığını dile getiren oyuncu, özellikle Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu ile de aralarının çok iyi olduğunu ifade etti.