Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Deniz Işın yeni karakteri Firuze’yi çok sevdi ama dikkat kafanız karışabilir!

Deniz Işın yeni karakteri Firuze’yi çok sevdi ama dikkat kafanız karışabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevmek Zamanı isimli atv dizisi pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Deniz Işın ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi için sosyal medyada çok olumlu yorumlar var. Ancak bu olumlu yorumlara rağmen reytinglerin beklendiği gibi olmadığını ve biraz düşük geldiğini belirtelim.

Pazartesi akşamları Sevmek Zamanı’na rakip olarak Fox TV ekranında Tozluyaka da bu hafta başlayacak. İki dizinin reyting yarışı ilgi çekecek gibi gözüküyor. Pazartesi akşamları yaz döneminde de dramın ağırlığının hissedildiği bir gün olacak. Firuze olarak Sevmek Zamanı dizisinde izlediğimiz Deniz Işın için bu rolün büyük önemi var.

Önceki yıl Sefirin Kızı ile parlayan ardından da Masumiyet projesi ile büyük ilgi çeken Deniz Işın, bu sefer de yine dram dizisiyle hayranlarının karşısına çıktı. Oyuncu, rolü kabul etme konusunda hiç tereddüt yaşamadığını söyledi.

Deniz Işın, yaptığı açıklamada Firuze karakteri ile ilgili kendisine verilen bilgiler neticesinde teklifi kabul etmekte zorlanmadığını söyledi.

Oyuncu, “O kadar çok üzerine konuşma fırsatımız oldu ki, hiçbir endişem kalmadan, her şey anlaşılabilecek düzeyde temel bilgiye sahip olabildik. Firuze karakteri beni çok etkiledi” açıklamasında bulundu.

Sevmek Zamanı’nın izleyen herkesi şaşırtacak bir dizi olduğuna vurgu yapan Deniz Işın, kendisini çok rahat hissediyor. Oyuncu, “Çok farklı olduğunu düşünüyorum, kendimi iyi hissediyorum. Bence izleyicinin en çok etkilenebileceği kısım, herhangi bir karakterin yerine kendisini koyduğunda, ‘ben bu duruma düşersem ne yapardım’ konusunu sorgulayacağını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Sevmek Zamanı dizisinde izleyenlerin kafasını bu anlamda karıştırabileceklerini de anlatan Deniz Işın, izleyenlerin kendisini hikayenin içinde bulacak karakterlerin olduğunu ifade etti.