Ana sayfa Dizi Haberleri “Bu kadarını beklemiyorduk!” Balkan Ninnisi dizisini izleyenler yorum yağdırdı…

“Bu kadarını beklemiyorduk!” Balkan Ninnisi dizisini izleyenler yorum yağdırdı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de yaz dizisi olarak ekranlara gelmeye başlayan Balkan Ninnisi dizisi, daha ilk gündeme geldiği günlerde Elveda Rumeli dizisini hatırlatmıştı. Atv’de 2007-2009 yılları arasında yayınlanan ve Makedonya’da çekilen dizi o kadar çok sevilmişti ki Balkan Ninnisi dizisinin de Makedonya’da çekilecek olması iki dizinin karşılaştırılmasına neden olmuştu.

Elveda Rumeli’de de rol alan Erdal Özyağcılar’ın, Balkan Ninnisi dizisinin de başrollerinden birisi olması, iki dizi arasında bir bağ kurulmasını sağladı. Bir süredir Üsküp’te çekimleri başlayan diziden gelen tanıtım, iki farklı kültürden ailenin çocuklarının imkansız aşklarının hikayesi olarak dikkatleri çekmişti.

Bir köprü üstünde buluşan aşıkların romantik buluşmalarına aileleri koşarak gelince, olayın bir drama dönüşeceği de anlaşılmıştı. Sıcak, samimi diliyle Balkan Ninnisi dizisi, 21 Haziran akşamı 1. bölümüyle ekrana geldi.

"Bu kadarını beklemiyorduk!" Balkan Ninnisi dizisini izleyenler yorum yağdırdı... 10

Balkanların o büyülü dünyasına izleyiciyi alıp götüren dizinin ilk bölümünü izleyenler, aslında bu kadar iyi bir dizi beklemediklerini de itiraf ediyorlar! Hem şaşıran, hem diziyi çok seven ve özellikle müziklerini de etkileyici bulan izleyiciler, sosyal medyada diziyi izlememiş olanlar, kaçıranlar için merak uyandırıcı yorumlar yapıyorlar.

Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrolde yer aldığı dizide ayrıca Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban da rol alıyor.

"Bu kadarını beklemiyorduk!" Balkan Ninnisi dizisini izleyenler yorum yağdırdı... 11

Yönetmenliğini ise Doğan Ümit Karaca ve Volkan Kapkın’ın üstlendiği ve senaryosunu Uğur Uzunok, Nurullah Sevimli, Abdülhamid Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı dizi, ilk bölümüyle izleyiciyi tam kalbinden yakalamış görünüyor!

Dizinin genç başrol oyuncuları Merih Öztürk ve Emre Bey’i de birbirlerine yakıştıran izleyenler, çiftin ilk karşılaşma sahnelerindeki müziklere özellikle gönderme yaparken, bu etkileyici sahneyi de çok beğendiklerini aktarıyorlar.

"Bu kadarını beklemiyorduk!" Balkan Ninnisi dizisini izleyenler yorum yağdırdı... 12

İki farklı ailenin çocukları olarak birbirlerine büyük bir aşk besleyen ancak ailelerinin onay vermediği ilişkilerini gizlice yaşayan aşıkların ve ailelerinin hikayesinin anlatıldığı dizi, birinci bölümüyle izleyenlerden tam puan almayı başarmış görünüyor!

"Bu kadarını beklemiyorduk!" Balkan Ninnisi dizisini izleyenler yorum yağdırdı... 13

Bir izleyici, beklentisinin çok üstünde olan dizi için “Hiç bu kadar güzel beklemiyordum diziyi. Müzikleri, oyuncuları, senaryosu her şeyiyle çok güzel olmuş. Helal olsun” yorumunu yapıyor. Aslında bu yorum, diziyi izleyen pek çok kişinin ortak yorumu da sayılabilir.

İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu! 105

Bazı izleyiciler, yine dizi tarihimizin unutulmayan ve çok sevilen Yabancı Damat dizisine benzetiyor Balkan Ninnisi’ni… Genel olarak izleyenlerden beğeni dolu mesajlar gelmekte diziye.

????
Makedon Türkiye harmanı o kadar tatlı bir şey ki gerçekten gerek şive olsun gerek o iki ülkenin doğası olsun birbirini adeta çekiyor.”

İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu! 106

Bir başka izleyicinin şu içten sözleri ise yine genel algıyı özetliyor adeta: “Diziyi şimdi izledim ama bu kadar güzel olur mu bir dizi inanamıyorum.. Çok beğendim . Samimiyet, içtenlik, aşk, tatlı-sert atışmalar, mekan, karakterler.. Gerçekten yazanın da yönetenin de oynayanın da eline sağlık.”

İlk bölümüyle tam not alan Balkan Ninnisi Türk dizisi sevenlere iyi bir nefes oldu! 107

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtan Balkan Ninnisi’nin yapımcılığını Yalçın Arı ve Uğur Uzunok üstlenmekte. Dizinin beğein toplayan müziklerini ise Alper Atakan yapıyor.