Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz ölüme yürüyor! Avlu dizisi nefes kesti! Deniz için, ‘vur’ emri verildi!

Deniz ölüme yürüyor! Avlu dizisi nefes kesti! Deniz için, ‘vur’ emri verildi!

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinin dün akşam 42. bölümü ekrana geldi. Adeta nefeslerin kesildiği bölüm sonunda Deniz, ölüme yürüdüğünü bilmeden yanlış bir karar aldı!

Televizyongazetesi/Detay – Cezaevinde çıkan isyanda Zerrin’i isteyen mahkumlar herkesi esir aldı. Cezaevinin etrafı özel harekat tarafından sarıldı. Melis’in tüm karşı çıkmalarına rağmen Deniz için vur emri verildi!

Olaylar buraya nasıl geldi?

Dizinin yeni bölümünde Zerrin, öldürülmeye çalışıldığını anlayınca cezaevine gelip Deniz, Kudret ve Azra’yı hücreye kapattırdı.

Eline aldığı silahla Kudret’in hücresine girdi ve ona silah çekti. Tam o sırada polisin kendisiyle konuşmaya geldiğini öğrenince vazgeçti.

Tolga, Nejdet’i yakaladıklarını ve Zerrin ile ne ilişkisi olduğunu öğrenmeye çalıştı. Zerrin, kazayı anlatıp şok geçirdiğini söyleyerek kendini kurtarmaya çalıştı. Polis merkezindeki ifadesinde de kazandan sonra neden Nejdet’i aradığı soruldu. Kendisini öldürmeye çalışanın Nejdet olduğunu düşünüp hesap sormak için aradığını, onun saplantılı biri, bir sapık olduğunu söyledi.

Nejdet de Zerrin’i korumaya devam etti ve Murat’ı ve Nihal’i kendisinin öldürdüğünü, Oktay’ı öldürmeye çalıştığını söyleyerek tüm suçları üzerine aldı. Nejdet, beklenmedik bir hareketle bir anda masadan aldığı bir kalemi şah damarına saplayıp intihar etti. Bu sayede Zerrin de suçlarından kurtuldu.

Deniz’e büyük tuzak!

Zerrin’in ceza almadan kurtulması, Deniz, Azra ve diğer kadınları isyana kadar getirdi.

Zerrin, görevinden alınıp başka bir yere nakledildi ama cezaevindeki kadınlar, onun yargılanması gerektiğini söyleyerek isyan çıkardı. Tüm kapıları kapatıp, gardiyanları da rehine olarak aldılar.

Deniz, Zerrin’i istediklerini söyledi ve Zerrin cezaevine çağrıldı. Deniz yüzyüze konuşmak istedi ancak bu isteğine olumlu yanıt verilmedi. Deniz onunla karşı karşıya geldiğinde bir şekilde gerçekleri itiraf ettireceğini düşünüyordu.

Deniz ölüme yürüyor! Avlu dizisi nefes kesti! Deniz için, 'vur' emri verildi! 7

Azra bu karara karşı çıktı. Ancak Deniz onu odaya kilitleyip operasyonu yürüten komutanı aradı ve dışarı çıkacağını Zerrin ile buluşacağını söyledi.

Zerrin’in Deniz için azılı biri olduğu imalarından sonra komutan, onun vurulması emrini verdi.

Zerrin’e çelik yelek giydirilerek buluşma yerine götürüldü. Bu sırada Melis, Deniz’in vurulma emrine karşı çıktı ama yapabilecek bir şeyi yoktu. Olay yerine gelen Tolga da durumu öğrenince çok şaşırdı.

Deniz, ölümüne yürüdüğünü bilmeden Zerrin ile konuşmaya gitti.

Dizinin 42. bölümü buluşma gerçekleşmeden bitti. Yeni bölümde neler olacağı büyük merak konusu. Deniz bu durumdan nasıl kurtulacak herkes heyecanla bu sorunun yanıtını bekliyor. Deniz’in vurulup öleceğine kimse inanmıyor ama nasıl kurtulacağı da merak konusu.

Star TV’de bir kaç hafta sonra final yapacak olan Avlu’nun, yeni sezonda bir internet platformunda yayınlanması bekleniyor.

Ekran finaline giderken 42. bölümde yaşananlar izleyenleri adeta nefessiz bıraktı!

İşte dizinin o heyecan dolu son sahnesi: