Ana sayfa Sosyal Medya Deprem gerçeğini yaşayan İstanbul, Erkan Kolçak Köstendil gerçeğini de gördü!

Deprem gerçeğini yaşayan İstanbul, Erkan Kolçak Köstendil gerçeğini de gördü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 12 Numaralı Adam oyunu ile uzun süredir birçok ülkede, şehirde sahneye çıkan Erkan Kolçak Köstendil, İstanbul gösterisini de 26 Eylül Perşembe akşamı Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Öğlen 14.00 sıralarında 5.8 büyüklüğünde bir deprem ile sarsılan İstanbul’da yeniden bu tecrübeyi yaşayan İstanbullular, Erkan Kolçak Köstendil’in oyununa da büyük ilgi gösterdi.

Böyle bir günde salonu doldurmayı başaran Köstendil, izleyicileri ne kadar etkilediği gerçeğini de gözler önüne sermiş oldu.

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu Sadettin karakteri ile büyük beğeni toplana Köstendil, tek kişilik gösterisiyle de adeta ayakta alkışlandı.

2018 yılında evlendiği eşi Cansu Tosun’un da izlediği gösteride seyirciler arasında Gökçe Bahadır, Bülent Emrah Parlak ve Begüm Birgören gibi ünlü isimler de vardı.

Cansu Tosun, sahnede eşinin başarısını alkışladı ve instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Deprem gerçeğini yaşayan İstanbul, Erkan Kolçak Köstendil gerçeğini de gördü! 10

Gökçe Bahadır ise 12 Numaralı Adam oyunundan ne kadar etkilendiğini sözlere döktü.

“Her zaman her yerde, kendine has, kendine özgü, yeteneğini sevdiğim, ruhunu sevdiğim…” diye yazan Bahadır, Köstendil’i alkışlayanlar arasındaydı.

Deprem gerçeğini yaşayan İstanbul, Erkan Kolçak Köstendil gerçeğini de gördü! 11

Bülent Emrah Parlak ise mesajında depremi hatırlattı ve “Bu kötü günün en güzel 90 dakikasıydı. İzleyin kaleye geçmek isteyeceksiniz. Canım kardeşim Erkan Kolçak Köstendil” diye paylaşımda bulundu.

Köstendil de bu paylaşımı instagram hesabından yayınladı ve “Cansın” yanıtını verdi.

Deprem gerçeğini yaşayan İstanbul, Erkan Kolçak Köstendil gerçeğini de gördü! 12

Gösteriyi ayakta alkışlayanlardan birisi de Begüm Birgören oldu.

Ünlü oyuncu, “Alkış kıyamet! Kocaman Bostancı Gösteri Merkezi’nde mikrofonsuz (ki gerçekten nasıl meydan okumadır) bir an bile seyirciyi bırakmayan, kadın izleyiciye futbolu ancak bu kadar ilgiyle izlettirebilen tek kişilik nefis bir performans” notuyla aşağıdaki paylaşımı instagram hikaye bölümünden yayınladı.

Deprem gerçeğini yaşayan İstanbul, Erkan Kolçak Köstendil gerçeğini de gördü! 13