Ana sayfa Dizi Haberleri Depremin ardından Yalı Çapkını dizisi yeniden gündem oldu, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Depremin ardından Yalı Çapkını dizisi yeniden gündem oldu, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı yapımlarının başında gösterilen Yalı Çapkını dizisi, Cuma akşamları milyonlarca izleyiciyi kendisine çekti. 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan deprem felaketinin ardından iki haftadır izleyicilerle yeni bölümü buluşamayan dizinin tekrar sosyal medyada öne çıkmaya başladığı görülüyor.

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalı Çakını dizisinde şimdiye kadar 20 bölüm ekrana geldi. Her yeni bölümü reytinglerde Cuma akşamlarının bir numarası olan dizi, ayrıca çift haneli reytingler alabilen çok az yapımdan birisi konumunda. Hatta bu sezonun en iyi reytinglerini de Yalı Çapkını dizisi elde etti ve bu oranları geçmek pek de mümkün görünmüyor.

Böyle bir başarı çizgisinde devam ederken, Kahramanmaraş’ta aynı gün yaşanan 2 büyük deprem felaketi ile birlikte Yalı Çapkını dizisi de gündemden düşmüştü. Ancak depremin etkilerinin azalması ve televizyon kanallarının yeniden eski yayın düzenlerine dönmeye başlaması ile birlikte Yalı Çapkını dizisi de merakla beklenmeye başlandı.

Depremzedeler için bağış toplanan televizyon programında Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu da yer almıştı.. İki genç bu büyük yıkımın acılarının sarılması için çaba harcarken, sosyal medya ortamında ise diziye yönelik paylaşımlar hayralar tarafından yeniden başlatıldı.

Depremin ardından Yalı Çapkını dizisi yeniden gündem oldu, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 8

Twitter ortamında binlerce kişi tarafından Yalı Çapkını dizisiyle ilgili paylaşımlar yapılıyor. Diziyi çok özlediklerini belirten izleyiciler, yeni gelişmelerin de merakını yaşıyor. Son yayınlanan 20. bölümde Seyran, Pelin’i yalıdan kovarak izleyicileri şaşırtmıştı.

Seyran ile Pelin kavgasının nereye gideceği ise 21. bölümde daha net anlaşılacak. İkilinin yaşayacağı yüzleşme ve Ferit’in bu duruma karşı nasıl bir tavır alacağı da merakla bekleniyor.

Yalı Çapkını dizisinin 21. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da merak ediliyor. Star TV’nin dizinin 21. yeni bölümünü 24 Şubat Cuma akşamı yayınlaması bekleniyor.

Depremin ardından Yalı Çapkını dizisi yeniden gündem oldu, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 9