Ana sayfa Dizi Haberleri Derin’den eser yok! Melis Sezen 80’ler imajıyla çok beğenildi!

Derin’den eser yok! Melis Sezen 80’ler imajıyla çok beğenildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derin’i oynayan Melis Sezen, başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken genç kuşağın yetenekli isimlerinden birisi. Oyuncu, dizide pek sevilmese de performansı ile konuşuluyor ve hayranlarının da yoğun övgü dolu yorumlarını alıyor sosyal medyadan da.

Popüler olmasının getirdiği bir başka durum ise dergilere kapak kızı olması. Genç oyuncu, konuşulduğu bir dönemde çeşitli dergilere ve gazetelere de röportaj veriyor. Son olarak Retouch Mag dergisine bir röportaj verdi ve kapakta yer aldı.

Oyuncunun dergideki reportajı için bir dizi fotoğraf çekimi yapıldı. İmaj çalışmasıyla bambaşka bir Melis Sezen çıktı ortaya! 80’ler imajının kullanıldığı kıyafet, makyaj ve saçlarla Melis Sezen çok farklı bir görüntüye kavuştu!

1997 doğumlu ve henüz çok genç yaşta olan oyuncu, daha doğmadığı 80’li yılların modasını yansıtan kıyafetleri ile beğeni toplarken, aynı zamanda kıvırcık saçları da oyuncuya bambaşka bir hava kattı.

Dizide uzun ve düz, bazen dalgalı da olsa kıvırcık saçlı haliyle çok değişmişti. Melis Sezen, “Kendimin bambaşka hallerini keşfettiğim, bir müzikalin içinde yaşayan bir karakter gibi hissettiğim bir çekim oldu” sözleriyle ifade etti bu moda çekimini.

Saçlarına da dikkat çeken bir başka paylaşımıyla da röportaj için yapılan çekimlerden bazı kareleri de instagram sayfasından paylaştı. “Saçlar çok havalı değil mi?” notuna da hayranları beğeni ve övgü dolu yorumlarını yağdırdılar…

İşte Sadakatsiz’deki Derin’den çok farklı bir Melis Sezen’li o çekimler…

Derin'den eser yok! Melis Sezen 80'ler imajıyla çok beğenildi! 10

Derin'den eser yok! Melis Sezen 80'ler imajıyla çok beğenildi! 11

Derin'den eser yok! Melis Sezen 80'ler imajıyla çok beğenildi! 12

Derin'den eser yok! Melis Sezen 80'ler imajıyla çok beğenildi! 13