Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz, bir kaç ay arayla aynı acıyı yaşadı! Veda pozu üzdü!

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz, bir kaç ay arayla aynı acıyı yaşadı! Veda pozu üzdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar atv’de ekrana gelen Maraşlı dizisinin Mahur’u olarak çok konuşulan Alina Boz, instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla yaşadığı bir üzüntüyü takipçileri ile paylaştı. Oyuncu, 9 ay önce yaşadığı acının bir benzerini daha yaşıyor! Alina Boz, çok sevdiği köpeğini kaybetti.

Paramparça dizisiyle tanınan ve başarılı oyunculuğu ile kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanan Alina Boz, rol aldığı yapımlarla dikkat çeken bir isim. Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinin ardından şimdi de Maraşlı ile ekranda.

Burak Deniz ile başrolünde oynadığı diziyle gündemden düşmeyen oyuncu, sosyal medyadan da hayranları tarafından ilgiyle takip edilen bir isim. Alina Boz, dün akşam instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerine çok sevdiği köpeği Ivy’i kaybettiğini duyurdu.

Oyuncu, “Huzur içinde uyu güzeller güzeli” notunu düşerek siyah bir kalp bıraktı. Birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşan oyuncunun köpeğinin vefatı ile yaşadığı üzüntüde bir başka ayrıntı daha vardı aslında.

Alina Boz, geçtiğimiz Nisan aynıda da bir başka köpeğini daha kaybetmişti. Oyuncunun bir süredir hasta olan sevimli dostuyla vedası da dikkat çekmişti. Boz, köpeğine ” Canım köpeğim, dostum, yol arkadaşım, bana karşılıksız sevginin ne olduğunu tekrar tekrar öğrettiğin için sana ne kadar teşekkür etsem az. Dökemiyorum içimden geçenleri ama sen benim hep kalbimin en özel yerinde olacaksın. Son günlerinde bile hep güçlü kaldığın için sana çok teşekkür ederim. Huzur içinde uyu pamuk kalplim.” notuyla veda etmişti.

Alina Boz, bu kez bir başka köpeği Ivy için veda mesajı yayınladı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı:

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz, bir kaç ay arayla aynı acıyı yaşadı! Veda pozu üzdü! 8

Oyuncunun Nisan ayında vefat eden Dogo Argentino cinsi Boz isimli köpeği ile fotoğrafı da aşağıda…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz, bir kaç ay arayla aynı acıyı yaşadı! Veda pozu üzdü! 9