Ana sayfa Sosyal Medya Ecem Erkek yemek istedi, gelen nota bakın! Hasgül Abla detayı!

Ecem Erkek yemek istedi, gelen nota bakın! Hasgül Abla detayı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Salı akşamları yayınlanan Güldür Güldür Show’da 3 sezondur rol alan Ecem Erkek, programın takipçilerinin de çok sevdiği bir isim. Oyuncu, her tiplemesiyle adeta sosyal medyada da pek çok kez izlenen skeçlere imza atıyor. Kimi tiplemeleri var ki defalarca kez izleniyor.

Bilal ve Naime tiplemesi çok sevilen Ecem Erkek, geçtiğimiz sezon da Patroniçe Naime ve Dram Teyzeler gibi skeçlerdeki oyunculuğuyla da başarılı bir performans sergilemişti. Yeni sezonda da yine farklı tiplemeler de katıyor oyuncu programa.

Ecem Erkek, daha önce Hayat Sırları dizisiyle ekrana gelmişti ama onun büyük kitleler tarafından tanınmasını sağlayan iş Güldür Güldür Show oldu. Sivaslı olan oyuncu, memleketinin şivesiyle konuştuğu skeçlerde de çok beğeniliyor.

Ecem erkek, aynı zamanda sosyal medya hesabından da videolarla izleyenleri güldüren özgün içeriklerle gündeme geliyor. Oyuncu, program dışında kendisinin uydurduğu tiplemelerle de takipçilerine eğlenceli anlar yaşatıyor.

Bu tiplemelerinden birisi de Hasgül Abla. Sivas yöresinin ağzıyla konuşan oyuncunun bu tiplemesini de bilen biliyor ama henüz çok fazla dikkat çekmiş değil.

Fakat yine de yemek istediği restauranttan gelen not, oyuncuyu hayli şaşırtmış! Gelen yemeğin üzerindeki notta Hasgül abla’ya bir gönderme var.

Ecem Erkek yemek istedi, gelen nota bakın! Hasgül Abla detayı! 7

Belli ki restaurantta notu yazan kişi Ecem Erkek’in Youtube’da da yayınlanan ve sosyal medya hesabından paylaştığı videodaki tiplemesi Hasgül’ü çok sevmiş. Ona hitaben de yine onun şivesiyle “Sevgili Hasgül abla, ıspanak çok nankör bir pitkidir. Hayranınızım sevgiler, mutfak ekibi” notunu düşmüş.

Ecem Erkek gelen bu notu instagram sayfasından paylaşarak “Yemek söyledim bugün, üstündeki nota bak, canımsın” diyerek karşılık veriyor hayranına.

Ecem Erkek’in Hasgül Abla tiplemesini aşağıdaki eğlenceli videodan izleyebilirsiniz…