Ana sayfa Dizi Fragmanları Derya Alabora, Bülent Emrah Parlak ve Algı Eke aynı dizide buluştu!

Derya Alabora, Bülent Emrah Parlak ve Algı Eke aynı dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital platformlar için hazırlanmakta olan yeni dizilere birisi daha eklendi… Blu TV’de 2021 yılında izleyicilerle buluşacak olan Acans isimli dizinin ilk fragmanı paylaşıldı.

Derya Alabora, Algı Eke ve Bülent Emrah Parlak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin senaryosu Ayberk Çınar’a ait… Bir reklam ajansında yaşananların anlatılacağı dizide Algı Eke, Mutlu karakterine hayat verecek. Ajansta müşteri temsilcisi olarak izleyeceğimiz oyuncu, en son Mart ayında 3 bölüm yayınlanan Hizmetçiler isimli Kanal D dizisinde izleyici ile buluşmuştu.

Dizide yer alan usta oyuncu Derya Alabora, bu sezon İyi Günde Kötü Günde isimli Star TV dizisinde Meral karakterini canlandırmıştı. 6 bölümde final yapan dizinin ardından Alabora, Blu TV’nin Acans isimli yapımında yer almayı tercih etti. Oyuncu, Nilgün isimli ajans başkanı olarak dizide yerini alacak.

Bülent Emrah Parlak ise, reklam ajansında metin yazarı olarak çalışan Tuncay karakterine hayat veriyor. Oyuncu, 2021 yılında Blu TV’de dizinin yayında olacağını belirterek, instagram hesabından fragmanı yayınladı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

bulentparlak (@bulentparlak)’in paylaştığı bir gönderi