Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde yıldızını parlatıyor, instagram’da ışık saçıyor!

Kefaret dizisinde yıldızını parlatıyor, instagram’da ışık saçıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Kefaret dizisinde, başrollerden rol çalma iddiasında olan bir isim var. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur dizinin başrolündeki isimler olarak dikkat çekiyor.

Ancak bir de Meltem karakterinde Özge Özacar var ki, performansı ile hem dikkatleri üzerine çekiyor hem de ışıltısını yaymaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Sevgili Geçmiş dizisindeki Azra karakterindeki başarının ardından, yeni sezonda da Kefaret ile öne çıkan genç oyuncu, sosyal medyada da etkili paylaşımlar yapan bir isim…

Sıklıkla paylaşımda bulunan ve sosyal medyayı iyi kullanan oyunculardan olan Özge Özacar, hızla da hayran kitlesini artırıyor. Instagram’da 600 bine yakın takipçisi bulunan oyuncu, Kefaret dizi setinden yayınladığı paylaşımlarla da dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Kefaret dizisinde yıldızını parlatıyor, instagram'da ışık saçıyor! 7

Enerji dolu kişiliği ile de bilinen oyuncu, Kefaret dizisindeki performansıyla da göz doldurmakta. Usta isimlerle yan yana yer almanın fırsatını da iyi kullanarak tecrübesini geliştiren oyuncu, set arkasında yaşananlarla ilgili videolarıyla da ilgi görüyor.

Meltem ile Ahmet’in evliliği için yapılan hazırlıklarda ünlü oyuncu da yoğun anlar yaşadı.

Özcar bunu instagram hesabından şöyle ifade etti:

Meltem’in bu büyük gününe, saç & makyajda 2.ekipten Emine ve Devran’la beraber hazırlandık! Bu akşam @kefaretfox bol olaylı, enfes bir yeni bölümle geliyor!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özge Özacar (@ozgeozacar)’in paylaştığı bir gönderi