Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Geri dönüş ise muhteşem olacak!

Destan dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Geri dönüş ise muhteşem olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Destan dizisinin yenilenme çalışmalarının başlatılması için sezon arasının beklendiğini biliyoruz. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı Destan dizisi, bu sezonun etkili çıkış yapan projelerinden birisi oldu.

Çok büyük bir bütçe ile yola çıkılırken, Ebru Şahin de zorlu geçen 3 sezonluk Hercai yorgunluğuna rağmen, yeni diziyi kabul etti. Akkız karakterinde sekizinci yüzyılda yaşayan hayali bir kadın karakterini canlandıran oyuncu, aldığı eğitimlerin de etkisiyle sette çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Destan dizi ekibi, yaklaşık 1 yılı bulan ilk çalışma gününden bu yana çok yoğun bir şekilde hikayeye odaklandı ve artık dinlenme zamanı da geldi..

En son 25 bölümü yayınlanan Destan dizisinin 14 Haziran Salı akşamı 27. bölümle birlikte sezon arası vermesi kararı alındı. Destan dizisinin yapım ekibini yaz aylarında zorlu bir dönem bekliyor.

İlk bölümlerde iyi çıkış yapmasına rağmen son dönemde düşen reytingler biraz can sıkıcı olmuştu. Destan dizisinin toparlanması ve ikinci sezonda çok daha etkili olması için Bozdağ Film ekibi sezon arası ile birlikte yeni dönemin çalışmalarına başlayacak ve Destan’ın geri dönüşünün muhteşem olması planlanıyor.