Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin başrolü Selim Bayraktar’dan genç oyunculara büyük mesleki ders!

Destan dizisinin başrolü Selim Bayraktar’dan genç oyunculara büyük mesleki ders!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selim Bayraktar, atv ekranında bu sezonun etkili çıkışlarından birisini yapan Destan dizisinin başrolünde yer alıyor. Ebru Şahin ve Edip Tepeli ile birlikte hikayenin omuzlarını sırtında taşımaya devam eden Selim Bayraktar, Alpagu karakteri ile de yine yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Şimdiye kadar 26 bölümü yayınlanan Destan dizisi, 27. bölümü ile birlikte 14 Haziran Salı akşamı izleyicilerine veda edecek. Destan dizisinde son bölümün çekimlerinin tamamlanmasının ardından da ekip tatile çıktı.

Selim Bayraktar sezonun kendisi için keyifli ama yorucu geçtiğini söyledi. Dolu dolu sahneler çektiklerini ve izinleri iple çektiğini anlatan Selim Bayraktar, “Ancak yorulmasan tatili hak etmezsin, o yüzden tatili hak ettik. Mutlu bir yaz, mutlu bir tatil geçiririz” diye konuştu.

Destan dizisinin başrolü Selim Bayraktar'dan genç oyunculara büyük mesleki ders! 5

Yoğun temponun yanı sıra spor da yaptığını anlatan Selim Bayraktar, bunun mesleğini sürdürmek için de önemli olduğunu hatırlattı.

Oyuncu, gençlere de ders olacak şekilde şu sözleriyle dikkat çekti: “Spor yapmam lazım. Çünkü mesleğimiz bedenini iyi kullanmayı gerektiriyor. Beyin ile beden koordinasyonu çok gerekli bizim işimizde. İkisinin koordinasyonunu sağlayamazsan bir yerde mutlaka tözekliyorsun.”

Henüz tatil planı yapmadıklarını anlatan Selim Bayraktar, yurt dışına gitmeyi düşünmediğini ve aile ziyareti sonrasında da Ege’ye gideceklerini anlattı.