Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka dizisinin ismiyle ilgili sır perdesi sonunda kalktı!

Tozluyaka dizisinin ismiyle ilgili sır perdesi sonunda kalktı!

tarafından ker_def

Fox TV’nin yeni gençlik dizilerinden birisinin de Tozluyaka olacağı ortaya çıkmıştı. Birçok kişi Tozluyaka isminin sırrını da merak ediyordu. Ama şimdiye kadar da herhangi bir bilgi sızmamıştı.

Bir gençlik ve aile dizisi olarak ortaya çıkan dizide gençler arasındaki farklılıkların öne çıkartılacağını biliyoruz. İşte bu noktada Tozluyaka dizisinden paylaşılan görüntülerdeki bir detay ismin sırrını da açıklamış oldu.

Tozluyaka dizisinin ismiyle ilgili sır perdesi sonunda kalktı! 10

Tozluyaka aslında bir semt adı. Bunu da diziden paylaşılan fotoğraflardaki “Tozluyaka” tabelasından anlayabiliyoruz. Yani İstanbul’un bir mahallesi olarak tasvir edilen Tozluyaka’da yaşananlar izleyicilerin karşısına getirilecek. Böylece dizinin ismi üzerindeki sır perdesi de ortadan kalkmış oldu.

FOX ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan, NTC Medya’nın yeni projesi “Tozluyaka”nın ilk bölüm çekimleri devam ediyor.

Tozluyaka dizisinin ismiyle ilgili sır perdesi sonunda kalktı! 11

İki farklı dünyaya ait gençlerin, aralarındaki sınıf farkına rağmen geliştirdikleri dostlukları ve umutlarını kaybetmeme hikayelerini konu alan dizi, gerilim nüanslarıyla da hikayesini taçlandıracak.

Dizinin oyunu kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar gibi çok tecrübeli isimler bulunuyor.

Tozluyaka dizisinin ismiyle ilgili sır perdesi sonunda kalktı! 12

Ayrıca genç oyuncular da dizinin hikayesinde önemli karakterleri canlandıracak.

Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: “Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahvaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak.”

Tozluyaka dizisinin ismiyle ilgili sır perdesi sonunda kalktı! 13

Senaryosunu Yekta Torun’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu dizinin yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp üstleniyor.
“Tozluyaka” çok yakında FOX’ta.