Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin setinde Kanbolat Görkem Arslan her seferinde yara içinde kalıyor!

Destan dizisinin setinde Kanbolat Görkem Arslan her seferinde yara içinde kalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisi salı akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşuyor ve sadık kitlesiyle de sezonun iyi çıkış yapan yapımlarından birisi olmayı başardı. Destan’da geniş bir oyuncu kadrosu var ve bu isimlerden birisi de Kanbolat Görkem Arslan…

Kuruluş Osman dizisi hayranlarının Savcı Bey olarak da akıllarına yazdıkları oyuncu, Saltug Beg karakteri ile Destan dizisinin güçlü karakterlerinin başında geliyor. Saltug Beg’in sahnelerinde ise en çok dikkatini çeken detay, sürekli yara içinde kalması…

Kavgalarda yaralanan ve hemen her bölümde de sette özel makyaj ile yaralı bir hale sokulan oyuncu, herkesin dikkatini çekiyor.

Kanbolat Görkem Aslan, “Birkaç gün üst üste çalıştığımda o makyajı yapmak ve çıkarmak biraz sancılı oluyor. Çıkan resim ve kattığı karakteristik derinlik beni etkilediği için onu da tölere edebiliyorum” diye konuştu.

Destan dizisinin setinde Kanbolat Görkem Arslan her seferinde yara içinde kalıyor! 1

Dizi hayranları bu izlerin karaktere çok yakıştığını düşünüyor. Oyuncu, kendisinin de bu izlerden memnun olduğunu ve bu durumda olmayı da sevdiğini dile getirdi.

Dizinin etkileyici bir prodüksiyonu var ve oluşturulan atmosfer oyuncuları manevi olarak da çok etkiliyor. Kanbolat Görkem Aslan da bu etkilenme halini şu sözlerle anlattı:

“İnsan şu dekorun içinde, şu kıyafetlerle, rolüne adapte olduğunda haliyle yaratılan atmosfer bizim ikna ediciliğimize de çok katkı sağlıyor.”