Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Didem Balçın, cilt bakımı yaptırırken yaşadığı talihsiz olayın ayrıntılarını ilk kez anlattı…

Didem Balçın, cilt bakımı yaptırırken yaşadığı talihsiz olayın ayrıntılarını ilk kez anlattı…

tarafından zk zk

Hafta boyunca “Ünlü oyuncuya büyük şok! Sahte doktora estetik yaptırdı, yüzü tanınmaz halde” haberleri ile gündeme gelen Didem Balçın, ilk kez konuştu.

Haberci ve televizyoncu İlkay Buharalı ile gazeteci Ali Eyüboğlu’nun Magazin Noteri YouTube Kanalı’na konuşan Didem Balçın, yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisi ve tiyatro çalışmaları sırasında yüzündeki izlerin makyajla kapatıldığını belirtti. Olayın Şubat’ta meydana geldiğini, cilt bakımı için gittiği yerde yüzünde lekeler oluştuğunu anlatan Balçın, şu anda daha iyi olduğunu ama uzun süre ‘geçecek’ diyerek oyalandığını, bu nedenle o merkeze dava açtığını belirtti.

“Sevgili Dünürüm, Firar, Diriliş Ertuğrul” gibi pek çok dizi ve filmleriyle tanınan ünlü oyuncu Didem Balçın, geçtiğimiz günlerin en çok konuşulan isimlerden biriydi. ‘Ünlü oyuncunun zor günleri’ başlıklarıyla verilen haberlerde sanatçının estetik mağduru olduğu belirtiliyordu. Çok ünlü bir merkezde yaptırdığı cilt uygulamasını, İranlı sahte bir doktorun yaptığını öğrenen Balçın; hem merkezden hem de sahte doktordan şikayetçi oldu.

Didem Balçın, cilt bakımı yaptırırken yaşadığı talihsiz olayın ayrıntılarını ilk kez anlattı... 7

Ünlü oyuncu; yaptırdığı işlemi, yaşadığı mağduriyeti ve yüzünün son durumunu “Magazin Noteri”ne anlattı .

Hayranlarının kendisine sürekli mağdur edildiği merkezi sorduğunu söyleyen Balçın, dava sürecinin sonunda çok ünlü merkezi de açıklayacağını söyledi.

Yüzündeki izlerin sette makyajla kapatıldığını belirten Balçın,kimsenin mağdur olmaması için bahsedilen merkezi dava sonunda açıklayacağını belirterek “Estetik yaptırmadım. Cilt bakımı yaptırdım. İranlı ve bana doktor olduğunu söylediler. ‘Bu davalar sonuçlanmaz, naparsan yap’ denildiği için dava açtım. Ben davayı açtıktan sonra kadın ortadan kayboldu. Çalışma izni yokmuş herhalde. Hafif yaralama aslında, öyle bir şekilde suç duyurusunda bulunduk. Çok da bilindik bir yer. En güvenilir diye düşünüp de yaptım. Cilt bakımı da olsa insanların dikkatli olması lazım” diye konuştu.

Olayın geçen yıl Şubat’ta gerçekleştiğini, yüzündeki izin sürekli geçeceğini söylediklerini belirten Balçın, yaza doğru dava açtığını belirtti.