Ana sayfa Sosyal Medya Didem Balçın, doğum günü hediyesi yerine bakın ne istedi?

Didem Balçın, doğum günü hediyesi yerine bakın ne istedi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Didem Balçın, 18 Mayıs 1982 Ankara doğumlu.. Doğum gününü kutlamaya az bir zaman kala, Balçın instagram hesabından yaptığı paylaşım ile sosyal sorumluluk adına önemli bir adım attı.

Daha önce Merak Sponsoru olduğunu ve çocuklarla bir araya gelerek bilime destek verdiğini gösteren Didem Balçın, doğum gününde kendisine hediye almak isteyenleri de bu sosyal sorumluluk projesine destek vermeye çağırdı.

“Her çocuğun umut verdiğine, huzur verdiğine şahit oldum” diye konuşan Didem Balçın, bu adımıyla hayranlarından da büyük beğeni ve takdir topladı.

İşte Balçın’ın mesajı:

Doğum günü haftama girmişken, bir yaş daha alıyorken, önce sevdiklerime ve beni mutlu edenlere dileklerim.. kendim için dileklerim bakî olduğundan sizinkilere öncelik vermek istedim. Bizden bir isteğin arzun var mı diye soracak olursanız eğer uzaklardan bile beni mutlu etmek elinizde diyebilirim. Bu sene Doğum günü hediyesi olarak @bilimseferberligi nden aldım ilk hediyemi. #meraksponsoru oldum ve meraklı gözlerle bakan her çocuğun umut verdiğine, huzur verdiğine şahit oldum. Şimdi eğer #meraksponsoru olmak ve bana bu özel haftamda hediye vermek isterseniz profilime linki yaZdım. Bir çocuk bir çok umut demek bence.. Belki sizin böyle bişe şansınız olmadı. Şimdi bu şansı onlara yaşatarak yaşama Zamanı… teşekkürler ? ??

Didem Balçın, doğum günü hediyesi yerine bakın ne istedi? 7