Ana sayfa Kadın Haberleri Tahammül edemiyorum! Merve Dizdar, hangi oyunculara, neden tahammül edemiyor?

Tahammül edemiyorum! Merve Dizdar, hangi oyunculara, neden tahammül edemiyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, Alice müzikalindeki başarılı performansı ile 2 sezon büyük ilgi gördü. Oyuncu ayrıca Eltilerin Savaşı filminde de Gupse Özay ile birlikte iyi bir aş başardı. Oyunculukta dram ağırlıklı işleri tercih eden Merve Dizdar, komedi projelerde yer almayı çok da tercih etmiyordu. Ancak Merve Dizdar için Eltilerin Savaşı çok iyi bir deneyim oldu.

Mucize Doktor dizisine Damla karakteri ile katılan oyuncu, rol arkadaşı Özge Özger’in sohbet programına katıldı. Oyunculuğun çok zor bir meslek olduğunu anlatan Merve Dizdar, bazı meslektaşlarına ise tahammül edemiyor. Ünlü oyuncu isim vermeden bazı meslektaşları hakkında ağır sözler söyledi.

Merve Dizdar, hangi meslektaşlarına ve neden tahammül edemiyor? İşte bu sorunun yanıtını açık yüreklilikle anlatan oyuncu, şöyle konuştu:

“İsim vermeyeceğim. Çok iyi bir konuya değindin. Benim için çok çalışkan bir oyuncu derler. Bunu herkes söyler. Çünkü çok çalışırım. Yetenek çok önemli bir şey. Ama bir oyuncu da tahammül edemediğim şey, bunu sahneden çok net görüyorum Özge, disiplinsizlik. Tiyatrocuların anlayışı rahatlık değil, çok disiplin isteyen bir meslek. Çok önemsenmesi gereken, kendine, bedenine, beynine her şeye dikkat etmen gereken bir meslek.

Çalışacaksın. Tembel oyuncuya tahammülüm yok. Bu sahnede, seyirci her şeyi görür. Biz ekstra bir sürü şeyi görürüz. Tembelliğe katlanamıyorum.Birbirini dinlememek, oyunculuğun en temelini yapmıyorsun sahnede. Yalan söylemek çok kırıyor beni. Canımı verebileceğim bir meslek yapıyorken, dünyada en sevdiğim şeyi yapıyorken çok kötü oyunlara, iyi dememek için sessizlikle uzaklaşmaya çalışıyorum. Çünkü içim üzülüyor. Bu meslek önemli bir meslek. Böyle oyuncu adına utanmak diye bir şey vardır ya. En kötüsü…”

Böyle bir noktaya gelmesinin kendisini bitiren şey olacağının altını çizen Merve Dizdar, birisinin kendisi adına utanmasının çok rahatsız edici bir durum olduğunu da sözlerine ekledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: