Ana sayfa Dizi Fragmanları Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in yeni dizisi büyük yenilik getiriyor!

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in yeni dizisi büyük yenilik getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV platformunda yeni dizi Yarım Kalan Aşklar isimli dizi projesi kadrosuyla çok dikkat çekiyor. Sadece oyuncu kadrosu değil, arka plandaki ekip de dikkat çeken isimlerden oluşuyor.

Yönetmen koltuğunda Umur Turagay gibi usta bir isim, senaryoda Ethem Özışık gibi yine bir başka usta isim yer alıyor.Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz’in yanı sıra ünlü yönetmen Ezel Akay’ın da oyuncu kadrosunda yer aldığı belirtiliyor.Başarılı işlere imza atan Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığındaki TIMS&B Productions’ın dizisi bazı yenilikler getirecek.

Milliyet Blog’da yazan Anibal Güleroğlu, bu yenilikleri köşe yazısında çeşitli öngörülerle destekleyen bir yazı yayınladı. Anibal Güleroğlu, şöyle düşünüyor:

“Kuşkusuz ‘Yarım Kalan Aşklar’ın bize anlatacakları gerek yenilikçilik gerekse yaratıcılık adına en önemli detay olacak! Tanıtıma dayanarak değerlendireceğimiz içerik, Ozan’ın hikâyesini anlatacak bize. Ancak bu öyle sıradan bir hikâye olmayacak. Zira geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip doğaüstü biçimde başka birinin bedeninde dünyaya geri dönen bir adam Ozan.”

Benzerlerine yabancı yapımlarda rastlayabileceğiniz bir hikayeyi izleyeceksiniz. Nasıl anlatılacağı, çekim teknikleri, oyuncu performansları da büyük önem taşıyor.

Anibal Güleroğlu, dizinin getirdiği yeniliği şöyle yorumluyor: “‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi için, benzerlerine yabancı yapımlarda bolca rastlasak da bizim dizi sektörümüzde ilk adım olan, yeniden dünyaya dönme fantezisi diyebiliriz.

Türkiye’nin ilk büyülü gerçekçilik dizisinin nasıl bir performans sunacağını ve diğer dizicilerimize yenilikçilik alanında ilham verip vermeyeceğini merakla beklerken ‘Servet Yaratmak’ isimli kitabında yeni toplum düzeninde nasıl kazançlı çıkılabileceğini işleyen Prof. Lester Carl Thurow’un sözüyle koyalım noktayı… ‘Rekabet dünyasında iki seçeneğiniz vardır. Kaybedebilirsiniz. Ya da kazanmak istiyorsanız, değişirsiniz’.”