Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’i hayranlarına kavuşturacak Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanacak?

Dilan Çiçek Deniz’i hayranlarına kavuşturacak Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin kısa süre önce duyurduğu Kusursuz Kiracı için hazırlıklar son hız sürüyor. Başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün yer alacağı dizinin ne zaman ekrana geleceği büyük merak konusu. Gelen bilgiye göre dizinin ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

Çekimleri başlayan Kusursuz Kiracı dizisi bir apartmanda insanlar arasında yaşanan ilişkileri konu alacak. Dizinin başrol oyuncuları Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü bir internet gazetesinin muhabirleri olarak karşımıza çıkacak. Dilan Çiçek Deniz Mona, Serkay Tütüncü de Yakup karakterlerine hayat verecek.

Fox TV’nin yeni dizisi için henüz çok fazla bir bilgi gelmedi. Son dönemin çok beğenilen iki ismi Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü bir araya getirecek dizi iki oyuncunun hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Bu arada dizinin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili bir bilgi geldi.

 

Dilan Çiçek Deniz’i hayranlarına kavuşturacak Kusursuz Kiracı ne zaman yayınlanacak? 7

Buna göre Kusursuz Kiracı büyük bir ihtimalle yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak. Kusursuz Kiracı’nın çekimleri başlamasına rağmen hala doğru dürüst bilgi ve tanıtım gelmemesi de diziyi heyecanla bekleyenlerin merakının artmasına neden oluyor. Bu arada dizinin oyuncu kadrosundaki diğer isimler de henüz açıklanmadı.

Daha önce yapılan açıklama da dizinin haziran ayında ekrana geleceği belirtilmiş ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Kusursuz Kiracı dizisinin konusu özetle şöyle olacak:

Bir apartmanda geçecek olan hikayede Mona karakteri bir internet gazetesinde muhabirlik yapıyor. İşin daha başlarında olan Mona, aynı zamanda üniversitede gazetecilik okuyor. Mona karakteri işine tutku ile bağlı ve kendisini yetiştirmek için çaba harcayan, etik değerlere önem veren birisi olarak izleyicilerle buluşacak.