Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Suzan’ı Ahu Yağtu’nun 50. bölüm mutluluğu!..

Kardeşlerim’in Suzan’ı Ahu Yağtu’nun 50. bölüm mutluluğu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de her cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisi en son 50. bölümüyle ekrana geldi. Sezonun sonuna yaklaşan dizide heyecan dozajı da artmış durumda.

Kardeşlerim, özellikle genç oyuncularıyla genç izleyiciyi yakalamayı başardı. İkinci sezonuyla ekranlara gelen dizide genç oyuncu kadrosuna, Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncular eşlik ediyor.

Dizide ilk bölümden itibaren ‘Suzan’ karakterine hayat veren oyuncu Ahu Yağtu izleyiciye instagram hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

Kardeşlerim'in Suzan'ı Ahu Yağtu'nun 50. bölüm mutluluğu!.. 7

Ahu Yağtu geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, Kardeşlerim dizisindeki genç rol arkadaşlarıyla da çok iyi anlaştığını ve her birini beğenerek takip ettiğini söyleyerek,  “Ekipte herkes pırlanta gibi çok şanslıyım. Oyuncu uyumu çok çok güzel. O sinerjiyi yakalamak çok önemli bir şey. Çalışma arkadaşlarımı çok beğeniyorum ve kendimi çok şanslı hissediyorum” şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu, canlandırdığı ‘Suzan’ karakteri ile ilgili olarak ise, “Kendimden çok fazla bir yan göremiyorum çünkü gücünü pek yansıtabilen bir karakter değil. Ben ise tam tersiyim normal hayatımda. O biraz daha bastırılmış, ezilmiş, zaman zaman psikolojik şiddet uygulanmış bir kadın. Dolayısıyla her şeyi anında istediği gibi yansıtamıyor. Dolayısıyla hep suçluluk duygusuyla hareket ediyor” açıklamasını yapmıştı.