Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’in Kusursuz Kiracı adlı dizide canlandırdığı Mona karakteri eleştiri oklarının hedefinde!..

Dilan Çiçek Deniz’in Kusursuz Kiracı adlı dizide canlandırdığı Mona karakteri eleştiri oklarının hedefinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranında ilk bölümü 30 Ağustos salı akşamı yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisi büyük ilgi gördü. Başrolünde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün yer aldığı dizi sosyal medyada da geniş bir etkileşim oluşturdu,  diziyle ilgili çok olumlu yorumlar yapılması dikkatlerden kaçmadı.

Ancak TV eleştirmeni Sina Koloğu dizinin hikayesine yönelik eleştirisini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Kusursuz Kiracı’nın farklı hikayesiyle dikkat çektiğini belirten Sina Koloğlu, genç oyunculara yetenekli bir oyuncu kadrosunun eşlik ettiği dizinin hikayesiyle ilgili şu çarpıcı ifadeleri kullandı;

Dilan Çiçek Deniz'in Kusursuz Kiracı adlı dizide canlandırdığı Mona karakteri eleştiri oklarının hedefinde!.. 7

“Gelelim bizim yerli dizilerin meslek sorununa. Mona muhabir. Peki biz onun iyi gazeteci olduğunu nereden anlıyoruz. Yakup’un sözlerinden. ‘Kiracıları gelir gelmez araştırdın mı ? Tam bir gazetecisin Mona’ diyor Yakup. ‘Ne iş aşkıymış hastanede bile haber yazıyorsun’ yine Yakup’tan. Yani Yakup söylemese biz Mona’nın acayip muhabir olduğunu anlamayacağız. Fotoğraf makinesi taşımak ya da genel yayın yönetmeni ile telefonda konuşmak ya da Yakup’un cümleleri ile oyuncunun gazeteci mesleğini icra ettiğini anlatmak yetmez. Küçük ayrıntılar vardır. Bu mesleğin gözlemini yapmak lazım. Bizde meslek bir kartivizitten öteye geçemiyor.”

Bu yorumuyla aslında genel olarak Türk dizilerinin hikayelerinde, karakter yaratmadaki eksikleri dile getiren Koloğlu ayrıca, “Başrolde iki genç ve ünlü isim var. Onlara oyunculuk geçmişleri hayli güçlü bir kadro eşlik etmiş. Kendi başlarına kaldıklarında Dilan Çiçek (Mona) ve Serkay Tütüncü (Yakup) sanki, Bennu Yıldırımlar (Madam Vula), Ruhi Sarı (Sami), Özlem Tokaslan (Hamiyet), Beyti Engin (Cüneyt bey) gelse de bizi desteklese der gibi dizi! ” sözleriyle Kusursuz Kiracı’nın kadrosuna da vurgu yaptı.