Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in Yarım Kalan Aşklar dışında başka dizisi var!

Dilan Çiçek Deniz’in Yarım Kalan Aşklar dışında başka dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Burak Deniz ile Blu TV için Yarım Kalan Aşklar dizisini çekmekte olan ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 1 sezon ara verdiği ekrana yeniden dönüş yapmaya da hazırlanıyor.

Çukur dizisinde Sena karakteri ile ilk başlarda eleştirilen ancak daha sonra dizi hayranlarının gözüne giren Dilan Çiçek Deniz, 2.sezonun sonunda ayrılınca da herkesi üzmüştü. Ünlü oyuncu, 1 sezon projelere ara verdikten sonra ekrana güçlü bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

İlk olarak Yarım Kalan Aşklar isimli dizi projesi ile BluTV’de izleyicilerin karşısına çıkacak olan Dilan Çiçek Deniz, ayrıca yeni sezonda televizyon ekranında da yer alacak. Netflix’te yayınlanan Yarına Tek Bilet isimli film projesiyle son dönemde çok konuşulan genç oyuncuya 2020 yılı birçok projeyi de beraberinde getirdi.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, Ay Yapım’ın hazırlıkları devam eden Alevlerin Ardında isimli dizisi ile el sıkışmaya çok yakın. Bilindiği üzere ünlü oyuncunun eski dizisi Çukur’un yapım şirketi de Ay Yapım…

Projede Demet Evgar ve Hazar Egüçlü isimleri netleşti. Berker Güven ve Dilan Çiçek Deniz ile de görüşmeler son aşamada…