Ana sayfa Dizi Haberleri Hazar Ergüçlü, Hayat Sırları’ndan sonra yeniden televizyona dönüyor!

Hazar Ergüçlü, Hayat Sırları’ndan sonra yeniden televizyona dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2006 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Hazar Ergüçlü, 2011-2013 yılları arasında Kuzey Güney dizisinin Simay’ı olarak büyük başarı kazanmıştı. Oyuncu bu dizi sayesinde popülerliğini yayarken, Medcezir dizisindeki Eylül karakteri ile de akıllara yazıldı.

Analar ve Anneler, Yüksek Sosyete ve Hayat Sırları isimli dizilerle televizyon ekranında yer alan Hazar Ergüçlü, son 2 yıl içinde dijital projeleri tercih etti.2018 yılında Dudullu Postası isimli dizide rol alan oyuncu, ayrıca Netflix’te 3 sezon yayınlanan Hakan Muhafız dizisinde de Zeynep olarak hayranlarını ilgisini çekti.

Hazar Ergüçlü, 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak. Oyuncu, Ay Yapım’ın hazırlıkları devam eden Alevlerin Ardında isimli dizisinde başrolde bulunuyor.

Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Berker Güven de bu dizide ismi geçen oyuncular arasında. Demet Evgar ile anlaşma yapıldığı ama diğer iki oyuncu için görüşmelerin sürdüğü ifade ediliyor.

Başarılı performansı ile her projesine renk katan Hazar Ergüçlü, tecrübesini yeni dizisinde sergileyecek. Hayranları ile yeni sezonda yeniden ekrana dönecek olmasından son derece memnun.