Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner, 11 Nisan Perşembe burç yorumunda kariyer konusuna dikkat çekti!

Dinçer Güner, 11 Nisan Perşembe burç yorumunda kariyer konusuna dikkat çekti!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner, 11 Nisan Perşembe günü Güneş ve Satürn arasında zorlu bir görünüm olduğunu belirtti. Güner, bu durumun 5-6 gün boyunca hayatlarımıza önemli etkileri olacağından bahsetti.

Youtube kanalında video paylaşan ve takipçilerini bilgilendiren Dinçer Güner, kariyer konusunda zor günlerin beklediğine değindi. Astrolog, yapılan işin pek beğenilmeyeceği ve eleştirilerin artacağı bir enerjinin ortaya çıktığına vurgu yaptı. Dinçer Güner’in açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Ayrıca Dinçer Güner’in aşağdaki bilgilerine de dikkat etmenizde fayda var:

“Kariyerle ilgili konularda problemler, gecikmeler, engeller oluşabilir. Bugünlerde yeni bir iş kurmak, iş konusunda ciddi adımlar atmak, iş bulmak, terfi etmek oldukça zordur. Sorumluluklarınız artabilir, taşıyabileceğinizden daha fazla yükü almamaya özen göstermelisiniz. Bugün zamanı yönetmek günün ana teması olabilir, yetiştirilmesi gereken işlerin altında ezilebilirsiniz. Bugün kendimizi ön plana atmak çok kolay olmayabilir. Sağlık olarak, dişler, kemikler, cilt, dizkapakları, eklemler hassaslaşabilir.

Gereksiz risk almaktan kaçınmakta, temkinli bir şekilde hareket etmeye özen gösterilmesinde yarar vardır. Çoğunlukla yapmaktan hoşlanmadığınız işler veya sorumluluklar sırtınıza biner ve siz yapmamak gibi lükse sahip olmazsınız. Bir işi yaparken sürekli sizi engelleyen veya size karşı çıkan birtakım engeller veya gecikmeler ortaya çıkar.

Otorite figürleri ile ilişkiler gergin olabilir, sizi sürekli eleştirip, kritik edebilirler, siz de kendinizi beğenmeyip, yaptığınız işin kalitesinden memnun olmayabilirsiniz. Birileri hayatınıza karışıyor ve size kısıtlamalar getiriyor olabilir. Sağlık ve enerji bakımından kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Bu transit genellikle içinden çıkamadığınız, size yük ve sorumluluk getiren ve bu yükü taşımaktan zorlanıp, bırakmak istediğiniz ancak belli nedenlerle bırakamadığınız bir yükümlülük anlamına gelebilir.”