Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner burç yorumunda cinsellik ve fantezilere karşı uyarılar!

Dinçer Güner burç yorumunda cinsellik ve fantezilere karşı uyarılar!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçer Güner, youtube kanalında farklı paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Yeni bir video paylaşan Dinçer Güner, ilişkileri ele aldı. Güner, cinsellik konularına dikkat çektiği yorumunda önemli ayrıntılar verdi.

Dinçer Güner, şu detaylara dikkat çekiyor: “İlişkilerde tutku ve ihtiras ön plana çıkar. Bugün ilişkilerde, özel hayatınızda bir şeyleri takıntı haline getirebilirsiniz, dikkatli olun. Cinsel anlamda daha çabuk uyarılmaya açıksınızdır, bugünlerde başlayan ilişkiler daha çok tutku, fantezi ve seks temelli olabilir. Libido enerjisi çok yükselebilir, cinsel ihtiyaçlar çok fazla artabilir bugün. Cinsel anlamda tabularınızı yıkabilecek ilişkilere çekilebilirsiniz. Bugün güçlü ve söz sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Gücünüzü ve iradenizi nasıl yönlendirdiğinizi, isteklerinizi gerçekleştirmek için nasıl bir yola başvuracağınızı düşünebilirsiniz.” Astrolog Dinçer Güner’in açıklamalarını videodan izleyebilirsiniz.

İlişkinizin sizi zorlayabileceği bilgisini de veren Dinçer Güner, ayrıca şu noktalara da dikkat çekmekte:

“Çıkarlarınızı düşünmek isteyeceksiniz. Bunun yanında bir ilişkiniz sizi zorlayabilir ve bu kişi üzerinizde baskı yaratan durumlara neden olabilir. Yoğun ve sizi derinden etkileyen bir duygu deneyimi yaşayabilirsiniz. İlişkinizin veya iş hayatınızın sırtınıza yüklediği sorumlulukların ciddi anlamda sizi etkilemeye başladığını görebilirsiniz. Sevdiğiniz bir kişiye karşı şüphe duyabilir, ilişkide kıskançlık veya aşırı sahiplenme duygusundan kaynaklanan pürüzlere odaklanabilirsiniz.

Bekârlar ise bir kişiye karşı aniden yoğun duygular hissedip o kişiye karşı ilgisinin arttığını hissedebilir. Karizmatik ve çekici gelen bir kişiyle arada cinsel çekim yaşanabilir. Bazen duygularımız çok güçlü olsa bile, yüzeyde bir şey fark ettirmeden duyguları derinden yaşayabiliriz ve kimseye bir şey belli etmeyebiliriz. Venüs Plüton kontaklarında bedenimizle mutlu olmak önem kazanır, irademizi kullanarak değişmek ve dönüştürmek istediğimiz yönlerimize odaklanabiliriz.”