Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Dinçer Güner haftalık burç yorumunda skandal ve büyük sürprizlere dikkat!

Dinçer Güner haftalık burç yorumunda skandal ve büyük sürprizlere dikkat!

tarafından ker_def

Astroloji uzmanı Dinçer Güner, youtube kanalında 23 Nisan Salı günü ve takip eden 5 gün için tüyolar verdi. Gökyüzünde Güneş ve Uranüs birlikte hareket edecekler. Önümüzdeki 5 gün boyunca “Beklenmeyeni bekle” haftası olacak.

Dinçer Güner, “Şok edici, ani birden bire olan olaylar hayatımızda etkisini gösterebilir. Güneş kimlik duygusu, amaçlarımız demektir. Uranüs de sıra dışı, ani, birden ortaya çıkan, sürpriz skandal olaylar demektir” açıklamasında bulundu. Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz.

Peki Dinçer Güner, önümüzdeki 5 gün için başka hangi detaylar sundu. Aşağıda bulabilirsiniz:

“Otorite figürleri ile çatışmaya işaret eder, kuralları yıkmak, asice davranmak, özgürlük temalarının aşırı vurgulanmasıdır. Hayatımızda bu hafta radikal değişiklikler yapmaya doğru çok güçlü istekler duyabiliriz, çok ani kararlar almaya eğilimli oluruz.

Kontrolsüz, orantısız tepkiler vermeyin, sakin olun. Yaşamınızda özgürleşmek istediğiniz hangi alan varsa o alanlara yönelebilirsiniz ama sakince yapın ne yapacaksanız. Özgür, daha bağımsız bakış açıları yakalamak çok daha kolay olacaktır. Sağlık olarak kalp çarpıntılarında artışlar, kalp spazmlarında artışlar meydana gelebilir. Uçak seyahatleri için harika bir gündür.

Elektronik aletler almak için uygun bir gündür, değişik, farklı, yeni heyecanlara ve konulara da açık olabileceğimiz bir gün. Denenmemişi denemek, radikal adımlar atmak için güzel. Günlük hayatın rutininden, kendinizi her zaman yapmakla özdeşleştirdiğiniz görevlerden sıkıldığınız veya bunları yeni bir yolla yapmayı denemeye karar verdiğiniz bir zaman olabilir. Ne olursa olsun sıkıcı ve durağan bir süreç olmayacaktır.

Diğer yandan ummadığınız biçimde planlar değişebilir ve siz belki bundan pek memnun olmayabilirsiniz. Beklenmeyeni beklemek bu transit için söylenebilecek en iyi şeydir. Bu nedenle esnek olmaya çalışın ve bu yüksek enerji karşısında fazla isyankâr olmamaya çalışın. Oldukça inatçı, dürtüsel ve aceleci olabilirsiniz ve sizi kısıtlamaya çalışan otorite figürleri ile çatışma yaşayabilirsiniz. Özgür olmak birincil gereksiniminiz olacaktır.”