Ana sayfa Dizi Haberleri Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs Çarşamba 116.bölüm 2. tanıtımı izle!

Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs Çarşamba 116.bölüm 2. tanıtımı izle!

tarafından ker_def

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Esra Bilgiç’in yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin 116. bölümü büyük bir merakla bekleniyor.

2 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinden 116. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

Dizinin yeni bölüm tanıtımının Youtube’da kısa sürede 350 binin üzerinde izlenme alması dikkatleri çekti.

İşte 116. bölüm 2. fragmanı:

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonrasında Ertuğrul’un planı sayesinde Hüsameddin Karaca ve Togan, Köpek’in güvenini kazanmıştı. Obada ise Hafsa, gebeliğinden ötürü rahatsızlanmış ve Mahperi’nin önerisiyle Konya’ya şifahaneye gönderilmişti. Ahmet, imparatorun ordu vereceği haberini Kritos’a vermişti. Kamyeri’nin Ertuğrul tarafından kurtarıldığını öğrenen Köpek, öfkeden deliye dönmüştü. Marya ise Aydoğmuş’a gönderilecek bilgiyi verdiği sırada, Ahmet onun casusluk yaptığını öğrenmişti. Aydoğmuş, Günalp’ın gidişiyle meydanı boş bulmuş ve sultanla anasını öldürmek için, askerleriyle obaya saldırmıştı. Ertuğrul ise ulak kılığında Köpek’in otağına girmeyi başarmış ancak karşısında Günalp’ı bulmuştu…

DİRİLİŞ ERTUĞRUL TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs Çarşamba 116.bölüm 2. tanıtımı izle! 7

Ertuğrul’un Günalp ve Köpek’le olan hesaplaşmasında neler yaşanacak? Ertuğrul ve alplar, hedeflerine ulaşıp Köpek’in ordugâhından sağ salim çıkabilecekler mi? Ahmet, Tekfur Kritos’u obaya saldırmamak hususunda oyalayabilecek mi? Obaya yapılan saldırı bertaraf edilebilecek mi? Mahperi ile Hayme ve Halime arasında neler yaşanacak? Gıyaseddin ve Mahperi, saraya dönebilecekler mi?